Vendégeink nagy százaléka valamilyen fejbőrbetegségben szenved. Nekünk szakembereknek a szép frizura elkészítése mellett az is a feladatunk, hogy felismerjük ezeket a fejbőrbetegségeket és megoldást kínáljunk vendégeinknek ezek megoldására. A Schwarzkopf Professional újdonsága a BC Scalp Genesis „fejbőr szakértő” sorozata, ami megoldást nyújt minden fejbőrproblémára, így a korpára is.

 BC Scalp Genesis Schwarzkopf Professional.1

Korpás fejbőr, a probléma felismerése

Látható korpa a hajon és a fejbőrön.

A korpás fejbőr kialakulásának okai lehetnek

• A korpa megjelenése egy gombának köszönhető, ami akkor jelenik meg, ha felborul a fejbőr természetes egyensúlya.

• A fejbőr természetes egyensúlya különböző külső és belső hatások által könnyen felborulhat, melyek a fejbőrt védelmező hydro-lipid réteget támadják meg.

• Könnyen összefügghet egészségügyi állapotunkkal, vitamin ellátottságunkkal, vagy akár lelki tényezőkkel is.

A korpás fejbőr kezelése

Speciális korpa elleni kezeléssel, majd a fő hangsúlyt a megszüntetésre kell helyeznünk. A korpa elleni védelem legkönnyebben az E vitaminnal érhető el, mely védi a fejbőrt a külső hatásoktól.

A korpás haj és fejbőr kezelése a fodrászszalonban, majd otthon

1. lépés: detoxikáló előkezelés & fejmasszázs

2. lépés: korpásodás elleni sampon használata

3. lépés: otthoni hajápolás

BC Scalp Genesis Self-Warming előkezelő

Ez egy kifejezetten a szalonban használatos detoxikáló előkezelő. A termék magától felmelegszik, amint egy kis víz éri. A termék a detox masszázzsal együtt használatos. Segít aktiválni a mikro-vérkeringést. Eltávolítja a piszkot, tisztítja a fejbőrt. Előkészíti a hajtöveket a további tisztításra. 

BC Scalp Genesis Self Warming

BC Scalp Genesis Anti-Dandruff Sampon korpás fejbőrre

Gyengéd sampon korpásodásra hajlamos és korpás hajra, illetve fejbőrre. A StemCode TM Complex és E-vitamin hatékony, de kíméletesen tisztít. Hatékonyan eltávolítja a látható korpa darabokat a hajból és megelőzi az újabb korpa kialakulását. A hosszantartó eredmény érdekében rendszeresen kell használni a terméket, mellyel garantálható a teljesen korpamentes haj.

BC Scalp Genesis Anti Dandruff Sampon korpa ellen

BC Scalp Genesis Rebalancing szérum

Támogatja a fejbőr kiegyensúlyozott működését. A StemCode TM Complex és E-vitamin helyrehozza a fejbőr egyensúlyát, segít a látható korpa kialakulásának megelőzésében és biztosítja az egészséges hajnövekedést. A termék a szalonkezelés befejezéseként és otthoni használatra is kifejezetten ajánlott.

BC Scalp Genesis Rebalancing serum

Ha Te is szívesen kipróbálnád a BC ápoló termékcsalád újdonságait, keresd fel Schwarzkopf Professional területi képviselőinket. Elérhetőségüket itt találod.