2016 őszén két régi-új trend hódít, az egyik a vagány, feltűnő színeket hirdeti, a másik pedig a természetes árnyalatokat helyezi előtérbe. A hajszínek még szebb kiemeléséért sorra új technikák bukkannak fel, így született meg a Color Melting, és a hozzá kapcsolódó eszköz, a Color Melter is; ami valójában nem egy aktuális trend lesz, hanem egy alap szaloneszköz – mindennapi munkánkat megkönnyítendő.

A Color Melterrel már találkozhatott az, aki Facebook oldalunkat aktívan követi. Szofrán Zsolt, a Schwarzkopf Professional vezető oktatója legutóbbi élő bejelentkezésében két csodaszép hajszínt festett, mindkettőt a Color Melting technika alkalmazásával.

SKP HIB ColorMelter 940x480

De mi is ez az újdonság?

A Color Melting a színek összeolvadását jelenti. Az újdonsült festéstechnika elsősorban ennek a segítője, a színek összeolvasztója. A Color Melter egy remek eszköz. Tulajdonságai:

- prémium felviteli módot biztosít,

- alkalmazásával a trend szerinti árnyalatok pillanatok alatt felkenhetők a hajra,

- 50%-kal gyorsabban festhető színátmeneteket biztosít,

- használatával az üzleti bevétel egyszerűen növelhető.

A Color Melter eszköz a Schwarzkopf Professional levédetett szabadalma, mely egy Melter tálcából és egy szivacsból áll. A Melter tálca egyik oldalán kettő, a másik oldalán három szín helyezhető el, így kívánság szerint kettő, vagy három szín olvasztható össze. A tálcák egyes fakkajiba 20-20 gramm festék fér el.

SKP ICT ColorMelter 2 460x440

Papírfólia a természetes összeolvadásért

A természetes színek összeolvadását még inkább kiemelhető, ha a leválasztásoknál papírfóliát használunk. Mivel a papír kicsit magába szívja a festéket, még természetesebb hatás érhető el használatával. A papírfólia szélesebb, mint a Melting szivacs, ezért a festék felvitele praktikus. Mivel pedig kevesebb passzéval tudjuk a hajat megfesteni, a hajfestés folyamata is gyorsítható.

- A papírfólia rövid, közepes és hosszú méretben kapható,

- Egy csomagban 200 db található,

- Mivel méretre vágott, így a festés előtt nem kell levágni a fóliát, azaz gyorsan tudunk vele haladni.

SKP Moodboard ColorMelter 5 218x200SKP Moodboard ColorMelter 4 218x200SKP Moodboard ColorMelter 2 218x223

Tippek a festék felviteléhez Color Melterrel - csak Neked!

1. A színeket festékes tálban keverd ki, majd onnan töltsd át a megfelelő adagot a Melter tálcába. (Ha elfogyott, pótold.)

2. A felvitel akkor a leggyorsabb, ha a haj már az elején jól le van választva, erre mindig ügyelj!

3. A felvitt színek közt ne legyen nagy a kontraszt, mert akkor a hajszín nem lesz multitonális, az összeolvadt hatás nem érzékelhető.

4. Fedezd fel a festésben rejlő üzleti lehetőséget: ajánld a prémium felviteli módot és a trendi hajszíneket vendégeidnek, majd készítsd el villámgyorsan.

5. Hirdesd legújabb szolgáltatásodat vendégeidnek közösségi oldaladon és honlapodon egyaránt.

6. Készíts mindenkinek egyénre szabott színhatást, kísérletezz a színekkel, adott vendéged stílusának megfelelően.

7. Használj előre levágott papírfóliát: ezáltal felgyorsítva munkád és erősítve a még természetesebb színhatásokat.

8. A Color Melting technikával nem csak teljes hajfestéseket tudsz elkészíteni, hanem egyéb hatásokat is el tudsz érni: ombre, arc keretezés, azaz face framing, rejtett melírok. A színek megfelelő kiválasztásával csak a képzeleted szab határt annak, hogy milyen hajszíneket hozol létre.

 

Ha megtetszett a Color Melter, a Schwarzkopf Professional területi képviselőinél tudod megrendelni. Elérhetőségüket itt találod. Kattints!