Az első alkalom sikere után a Flyerz Magazin és a BWNET.HU újra megrendezi A Nagy Szépség Napot, amikor a szépségszalonok Budapest ­szerte és ez alkalommal vidéki nagyvárosokban is kedvezményekkel, új termékekkel, szépségtanácsadással készülnek. Az esemény kiemelt partnere a Schwarzkopf Professional. 2016. október 8. - ez a nap jár Neked!

nszn

A Nagy Szépség Nap célja

Szeretnénk minden korosztálynak, nemtől függetlenül megmutatni: a professzionális szépségápolás nem feltétlenül luxus és a profin ápolt bőr, haj, egy, az egyéniségünkhöz illő frizura, vagy smink kifizetődő választás, mely bámulatos önbizalmat adhat. Együtt még jobban formálhatjuk a SZÉPSÉG kultúrát!

Újdonság a szépségszalonodban

Itt az idő! Mutasd meg, milyen új lehetőségek, szépségipari innovációk és aktuális trendek érhetők el szalonodban, mely termékeket és szolgáltatásokat érdemes választani, ami legjobban szolgálja a szépségünket, egészségünket. A résztvevő szalonok által kínált kedvezményeknek köszönhetően az érdeklődők olyan szolgáltatásokat próbálhatnak ki, melyekre ezidáig nem nyílt lehetőségük, vagy nem ismerték pozitív hatá saikat. Így A Nagy Szépség Nap rendkívül jó alkalmat kínál a szalonoknak új kezeléseik bemutatására, termékeik értékesítésére.

A Nagy Szépség Nap a te szalonodban

Az esemény alatt minden résztvevő saját szalonjában, üzlethelyiségében várja majd az érdeklődőket, kizárólag ezen a napon elérhető kedvezményekkel, extra szolgáltatásokkal, meglepetésekkel. Ezen felül a résztvevő szalonok bemutatkozó felületet kapnak a Flyerz Magazin rendezvény mellékletében, felkerülnek a Flyerz.hu online magazin adatbázisába és lehetőségük lesz online és print kiemelt felületeken is szerepelni. Továbbá minden résztvevőnek exkluzív megjelenést biztosítunk a bwnet.hu oldalon.

A Nagy Szépség Nap arra vállalkozik, hogy az 1 hónapos megelőző kampány és az esemény alatt a partnerek termékeit és régi vagy új szolgáltatásait megismerteti új kliensekkel vagy a törzsvásárlókkal.

logo 2

A Nagy Szépség Naphoz a következő feltételekkel lehet csatlakozni:

a. min.20­ max.50%­ig terjedő egységes kedvezmény biztosítása egy szolgáltatásra, vagy egy teljes szektor szolgáltatásaira

b. A Flyerz Magazin kihelyezése a szalonban (2016. 09.26­tól)


c. Display kihelyezése “ A Nagy Szépség Nap”


d. Bwnet.hu profil, online időpontfoglalás biztosítása és kezelése

e. Névadó szponzor sampling termékeinek kihelyezése és átadása vendégek részére, ajándékhoz kapcsolódó igényes display/szóróanyag kihelyezése
.

f. Az alábbi csomagok közül egy opció kiválasztása és megrendelés

 

Alap csomag (max 5 szakemberig):

a. Megjelenés az őszi, 20 000 példányban nyomtatott, több mint 300 helyen terjesztett Flyerz Magazin A Nagy Szépség Nap mellékletében 


b. Megjelenés a Bwnet.hu és Flyerz.hu online adatbázisában, amelyet havonta 200.000 ember látogat 


c. Megosztás a Nagy Szépség Nap eseményben 


d. A megrendelő által biztosított bemutató cikk megjelentetése a Flyerz.hu­n 
25.000 Ft + ÁFA

 

Medium csomag (max 10 szakemberig):

a. Alap+ 


b. 1/3 oldal reklámhirdetés a Flyerz Magazin nyomtatott kiadványában 


c. Bemutató cikk írása és megjelentetése a Flyerz.hu­nés Bwnet.hu­n 


d. Megjelenés a Flyerz 100 000 címzetthez eljuttatott hírlevéleben 
60.000 Ft + ÁFA

 

Top csomag:

a. Medium+ 


b. Megjelenés a Nagy Szépség Nap reklámvideójában logó formájában 


c. 1/2 oldal reklámhirdetés a Flyerz Magazin nyomtatott kiadványában 


d. PR cikk írása és megjelentetése a Flyerz online magazinjában és annak 
megosztása a Facebook oldalon, kiemelt szalon megjelenés a BWNET 
oldalán. 


e. Szalonfotózás a Flyerz Magazin profi fotósával és a képek megjelentetése a 


cikkben

 

Vidéki csomag: 80.000 Ft + ÁFA

a. Megjelenés a Bwnet.hu és Flyerz.hu online adatbázisában, amelyet havonta 200.000 ember látogat 


b. Megosztás a Nagy Szépség Nap eseményben 


c. A megrendelő által biztosított bemutató cikk megjelentetése a Flyerz.hu­n 


d. Megjelenés a Flyerz 100 000 címzetthez eljuttatott hírlevelében 
25.000 Ft + ÁFA

FONTOS: amennyiben a csatlakozni kívánt szalon még nem BWNET.hu előfizető, csak most a kampány időszakban (2016. október 8­ig) 10.000 FT+áfa ­ért kedvezményesen kipróbálhatja, tesztelheti rendszerünket teljeskörűen. Ez az összeg kiszámlázásra kerül 'A Nagy Szépség Nap' csomag díján felül, amely tartalmazza a bwnet.hu szalon és szakember profilt közösségünkben és az online időpontfoglaló rendszert is az sms és email értesítőkkel együtt.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezők számát ez alkalommal limitáltuk, összesen 40 szalon csatlakozhat A Nagy Szépség Naphoz. Kérjük, hogy részvételi szándékod, ennek megfelelően, minél hamarabb jelezd! Jelentkezési és befizetési határidő a helyek függvényében: szeptember 9. 12:00.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ & JELENTKEZÉS

Csatlakozz Te is! És persze ha tetszett a cikk, köszönjük a megosztást!