A baby boomerek, a 60-as évek lázadói ma körülbelül 60 évesek. Bennük a mai napig megvan a lázadás, most éppen azzal, hogy büszkén vállalják korukat és ősz hajukat. Ők bár nem szeretnek festetni, mégis kinézetükre végtelenül igényesek, ezért új szolgáltatást kell nekik ajánlanunk és ez az ősz haj szépítése.

A Schwarzkopf Professional Igora Absolutes SilverWhite őszhaj árnyalójával és BC EXCELLIUM ápoló termékújdonságaival most ezt könnyen meg tudjuk tenni. Puhább, kezelhetőbb és sokkal szebb lesz az ősz haj, az árnyalással szépen kiemelhető a tincsek csillogása és könnyedén megszüntethető a sárgaság. Így az érett vendégek is teljeskörű kiszolgálást kapnak a szalonokban.

Az Igora Absolutes SilverWhite őszhaj árnyaló előnyei
• A lenövés teljesen láthatatlan
• Az ősz haj sárga tónusait semlegesíti
• Nem világosítja az eredeti hajszínt
• Semlegesíti a sárgás és rezes árnyalatokat
• Lágy, természetes árnyalatokat biztosít
• A haj tiszta, friss és ragyogó kinézetű lesz

BeforeAfter excpearl

Az ősz haj ápolása
A BC EXCELLIUM hajápoló és formázó rendszer kifejezetten az ősz haj igényeihez lett kifejlesztve, hiszen annak speciális ápolásra van szüksége. A sárga tónusok és a porózus hajstruktúra mindennapos gondot okoz, a frizura pedig fénytelen. A BC EXCELLIUM Q10+ Gyöngy sorozat a benne található gyöngy kivonattal megszépíti az érett hajat – semlegesíti a sárga tónusokat és extra hajfényt biztosít.

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying hajsampon, 200 ml
Minden natúr ősz haj tisztítására. Védelmet biztosít a csúnya sárga tónusokkal szemben. Stimulálja a keratintermelődést, ezáltal megerősíti a gyenge, vékonyszálú hajat.

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying hajpakolás, 150 ml
Tápláló hajpakolás a száraz, törékeny érett hajra. Helyrehozza a strukturális sérüléseket és lesimítja a haj felületét egy sima, csillogó frizura érdekében.

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying Ezüst spray, 100 ml
Egy könnyű, tápláló spray balzsam ezüst pigmentekkel a természetes és egészséges megjelenésért. Semlegesíti a sárga tónusokat, helyreállítja a hajfényt és védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben. 70-100% ősz vendégeknek ajánlott.

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying Acél spray, 100 ml
Egy könnyű tápláló spray balzsam acél-színű pigmentekkel a természetes és egészséges megjelenésért. Semlegesíti a sárga tónusokat, helyreállítja a hajfényt és védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben. 30-70% ősz vendégeknek ajánlott.

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying hajbalzsam, 150 ml
Hajban maradó, nyugtató hajbalzsam érett haj számára. Rendezi a kezelhetetlennek tűnő hajat és egyidejűleg kiemeli a haj természetes színét és fényét.

BC EXCELLIUM Q10+ GYÖNGY Beautifying soufflé volumennövelő hajhab, 200 ml
Ez a könnyű formázó termék feltölti a vékony hajat és kiemeli az ősz vagy fehér haj szépségét. Semlegesíti a sárga tónusokat. 

 

Te is szívesen kipróbálnád az ősz haj szépítését, tökéletes ápolását? Szalonkeresőnkben megtalálod a hozzád legközelebbi Schwarzkopf Professionalt szalont! Kattints és jelentkezz be már ma. Ha tetszett a cikk, köszönjük a megosztást!