A barber vonal újra hódít és nagy örömmel látjuk, hogy ez fodrászaink körében is milyen nagy népszerűségnek örvend. Éppen ezért került megrendezésre 2017. november 7-én Barber Buzz képzésünk, ahol Beke Balázs és Balogh Tamás mutatta be a legújabb férfi hajak divatját. Képzésük laza, vagány, mégis végtelenül precíz volt, a résztvevők a téma minden kérdésére választ kaptak.

A Schwarzkopf Professional ASK Akadémián szeretjük bemutatni a fodrászok számára az újdonságokat, hiszen cégünknél a termékfejlesztés mellett a trendteremtés is elsődleges feladatunk. A 2017-es év régi-új férfi hajdivatja a barber vonal, amiben legalább annyi újdonság, lehetőség és kreatív megoldás létezik, - ha nem több, – akárcsak a női hajak terén. Ebben a témakörben a precizitás kulcsfontosságú és nem is gondolnánk, milyen sokrétűen készíthetünk el egy adott fazont.

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 10

Beke Balázs, az első OSiS+ Made to Create verseny nemzetközi győztese, aki férfi kategóriában hozhatta el a legjobbnak járó díjat 2017 tavaszán, Barcelonában. A szakmát folyamatosan tanulja; a hazai és nemzetközi továbbképzéseken rendre részt vesz; jelenleg pedig a SACO londoni oktatóközpontjában tartózkodik, ahol Richard Ashforth-tól sajátítja el a hajvágás minden mozzanatát. Kollégája, Balogh Tamás hasonlóan a divat és a hajak elkészítésének megszállottja, mindketten a debreceni Hedge Hair szalonban dolgoznak. Azt mondják, kifejezetten nem szeretnének csak a férfi hajakra szakosodni, mert a hajvágási tudásukat így tudják igazán frissen tartani és ezzel mindennapi munkájuk is sokkal változatosabb.

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 27

A képzésen részt vevők elégedetten távoztak az Akadémiáról, hiszen éppen azt kapták, amire jelentkeztek: a legújabb férfi hajak elkészítésének step by step bemutatóját. A srácok felhőtlen hangulatú képzésén bőven volt arra lehetőség, hogy mindenki feltegye kérdését, arra választ kapjon, ami alapján még jobb tud majd lenni a szalonmunkában. A sikeres képzésnek bizonyosan lesz majd folytatása, keressétek majd következő féléves képzéseink között.

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 12

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 46

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 60

Barber férfi frizura hajtrend 2017-2018

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 61

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 62

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 63

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 64

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 96

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 98

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 108

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 110

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 111

Schwarzkopf Professional Barber buzz 2017 114

Tetszik neked is a legújabb barber férfi frizura trend? Szívesen készíted te is vendégeidnek? Szeretnéd megtanulni, hogyan tudod elkészíteni nezeket a hajakat a legnagyobb precizitással? Akkor kövesd figyelemmel oldalunkat és jelentkezz jövő évi képzéseinkre. Várunk téged is!