A BlondMe megújulás bemutatására nem más érkezett Budapestre, mint a márka megújítója, a BlondMe kollekció egyik megálmodója, Lesley Jennison, a Schwarzkopf Professional nemzetközi color nagykövete. Lesley-vel már találkozhatott a magyar közönség évekkel ezelőtt, az IGORA Royal megújítása kapcsán, így akik ismerik, pontosan tudják, milyen alapos és kitűnő szakember a brit fodrászmester.

Lesley Jennison négy napot tölt majd Magyarországon, ami alatt az a célja, hogy a lehető legrészletesebben mutassa be a hazai fodrászoknak a megújult BlondMe termékcsaládot. Ezalatt a néhány nap alatt folyamatosan képzéseket tart partnereink számára, bemutatva a megújult BlondMe termékekben rejlő szőkítési, világosítási és ápolási lehetőségeket, illetve a legújabb BlondMe kollekciót.

Lesley első szemináriumán a csodaszép Kovács Patrícia volt a kiemelt modellje, akinek balayage tincseit tovább világosította, majd a színpadon arckeretezésként a Baby Lights technikát alkalmazta a színésznő frizuráján. A technikáról ide kattintva tudsz megnézni egy step by step videót.

Kovács Patrícia 2017 februárjától a BlondMe márka elkötelezett képviselője.

A prémium eseményen partnereink nem csak a termékújdonságokkal, de Lesley Jennisonnal is megismerkedhettek, aki szívesen avatta be a résztvevőket a londoni trendekbe és a BlondMe kollekció elkészítésének backstage titkaiba.

 IMG 6277

IMG 6301

IMG 6306

IMG 6315

IMG 6333

IMG 6352

IMG 6360

IMG 6365

IMG 6403

IMG 6408

IMG 6417

Ha érdekesnek találtad, köszönjük, ha te is megosztod ezt a hírt!