2017 tavaszára tartogatunk egy kis inspiráló meglepetést: meghívunk Téged is a #BlondMeBattle játékra! A játékszabály egyszerű: válassz csapatot, készítsd el kedvenc BlondMe ikonikus szőkédet és nyerj!

 Schwarzkopf Professional blondmebattle

Új BlondMe, kreativitás és szőke haj iránti szenvedély – ez minden, amire szükséged van a #BlondMeBattle-ben való részvételhez. Íme a részletek:

 

1. Lesley Jennison és Kim Vo, híres nemzetközi szőke szakértők és a #BlondMeBattle egy-egy csapatának vezetői.

2. A két fodrászmester a szőke hajstílusok különböző értelmezéseit testesíti meg, ahogy azt a hozzájuk tartozó, egyedi frizuratrendek mutatják.

3. Nézd meg a szőke trendeket és az útmutatókat a www.blondmebattle.com weboldalon, válassz csapatot és szállj be a versenybe saját alkotásoddal.

4. Az általad készített frizura fotóját/videóját töltsd fel a weboldalra, küldd el a +49 (0) 151 45 42 33 07-es WhatsApp számra és oszd meg Instagramon vagy Snapchaten (csapat szerint) #BlondMeBattle #teamlesley vagy #BlondMeBattle #teamkimvo hashtagekkel.

5. A csapatok 1-1 nyertesét, a nemzetközi hajfestés-ikon Linh Phan, másnéven Bescene által vezetett zsűri fogja kiválasztani.

6. A nyertes 4 napos londoni (#teamlesley) vagy Los Angeles-i (#teamkimvo) utat nyer – szállással, utazással – és élőben találkozhat BlondMe csapatvezetőjével.

 

Inspirálódj Lesley Jennison és Kim Vo szőkéiből, készíts saját értelmezést és nyerj. Csatlakozz a #BlondMeBattle versenyhez!

Köszönjük, ha Te is megosztod a hírt! :)