Amikor azon gondolkoztunk, milyen plusz segítséget adhatnánk a szalonoknak arra nézvést, hogy mindig up-to-date-ek legyenek szakmájukkal kapcsolatban, arra jutottunk, a digitális út a legkényelmesebb út a tanulásra. Ismerd meg digitális segítségeinket és fejleszd tudásod egyszerűen és kényelmesen – ahol csak szeretnéd.

“Törekvésünk az, hogy alkalmazásainkon keresztül is megismerjék és elsajátíthassák a fodrászok a legújabb catwalk hajakat és szalonfrizurákat – a vendégek legnagyobb örömére. Manapság, mindezek publikálása és bemutatása a nagyközönség számára az Instagram és Facebook oldalak használatával még könnyebbé vált, az appok segítségével pedig már minden technikai tudás kézzelfogható. Talán más iparágakban nem ilyen gyors a fejlődés, de a divat világában muszáj lépést tartani a legújabb trendekkel és technikai fejlesztésekkel, amit appjainkkal könnyedén nyomon követhetsz.” Simon Ellis, Nemzetközi Kreatív Igazgató

A vendég konzultáción és a szalon üzletvezetésen keresztül, a mixtúrákon és hajfestési technikákon át, egészen a legújabb trendek bemutatásáig segítenek neked szaktudásod fejlesztésében a Schwarzkopf Professional applikációi, amiket okostelefonra és tabletre is le tudsz tölteni. Természetesen az alkalmazások Android és iOS operációs rendszeren is működnek és angol nyelvűek, ami nyelvtanulásnak sem utolsó.

 ASK Blog Headers March Business Digital Opt1 620x350

Essential Looks App – inspiráló trendanyag egy alkalmazásban

Az Essential Looks app vendégek és fodrászok számára egyaránt használható. Az appban megtalálod a legújabb Essential Looks kollekció mellett a fél évvel korábbi kollekciót és azok trendanyagainak részletes bemutatását.

 • A Styling inspiration fülre kattintva az adott kollekciós fotó mellett az elkészítéshez használt anyagok is megtalálhatók.

 • A My lookbook fülön összegyűjtheted a neked legjobban tetsző frizurákat, melyek téged igazán inspirálnak. Ide képeket is feltölthetsz. Az összegyűjtött fotókból saját lookbook-ot készíthetsz vendégeid számára. Ha szeretnéd, ezt az anyagot egy az egyben le is tudod menteni a felhőbe (ha van ott tárhelyed).

 • A News fülre kattintva találod nemzetközi híreinket, melyeket angol nyelven tudsz elolvasni.

 • Ha valami megtetszett az alkalmazásban, azt egy gombnyomással meg is tudod osztani a közösségi oldalakon.

Érdemes regisztrálni az appba, amivel extra step by step anyagok és 360°C-os videók érhetők el. A kódot az Essential Looks csomag megvásárlása esetén területi képviselődtől tudod elkérni.

Az alkalmazás ide kattintva elérhető Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.schwarzkopf_professional.essentiallooks&hl=en

Az alkalmazás ide kattintva elérhető iOS-re: https://itunes.apple.com/hu/app/essential-looks-by-schwarzkopf-professional/id608997318?mt=8

 

Hair Expert App – pontos szakmai segítség a mindennapi munkában egy gyors regisztrációt követően

A Hair Expert App fodrászoknak és vendégeknek is hasznos kis alkalmazás, mégis a napi munkában a fodrászok számára igen ígéretes. Egy gyors regisztrációt követően a felhasználó egy olyan kis applikációt kap a kezébe, amiből megismerheti a Schwarzkopf Professional termékeit és vendégnyilvántartást is vezethet.

 • Ha van néhány üres órád, kattintsd végig az alkalmazást és ismerd meg könnyedén – szinte játszva – a termékeket.

 • A diagnosztizálást megkönnyítő alkalmazás.

 • Vezess benne vendégnyilvántartást és küldj vendégeidnek személyre szóló üzeneteket, termékajánlásokat az appon keresztül.

 

6 igazán hasznos tanács a Hair Expert app használatához, ami pénzt termelhet számodra

 1. Regisztrálj egy vendéget az alkalmazásba. (Ezt csak te látod.)

 2. Értékeld vendéged hajának állapotát néhány előre megadott szempont szerint.

 3. Kapsz egy értékelést, vendéged hajának melyik ápoló termék a megfelelő. Ezt az alkalmazáson keresztül, emailben el is tudod neki küldeni.

 4. Minden új vendéget vigyél fel ebbe az adatbázisba és ha szeretnéd, szinkronizáld saját rendszereddel.

 5. Tanulj az új termékekről egyszerűen az alkalmazásból. Videók, tippek, technológiai háttér leírása.

 6. Hajápolási step by step-ek képes és videós anyaga, amikből új szolgáltatásokat tanulhatsz és vezethetsz be üzéletedben.

Az alkalmazás ide kattintva elérhető Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.schwarzkopf.hairexpert&hl=en

Az alkalmazás ide kattintva elérhető iOS-re: https://itunes.apple.com/hu/app/hair-expert-by-schwarzkopf-professional/id821026270?mt=8

 

ASK Blog In article Business iPad eAcademy 610x395 

ASK app – jelentkezz be továbbképzéseinkre egy kattintással

Az ASK oktatási App kifejezetten az iOS és Androidos okostelefonokra és tabletekre tölthető le. Használatával könnyedén áttekinthetők a Schwarzkopf Professional oktatásai, a továbbképzésekre egy kattintással tudsz bejelentkezni.

Az alkalmazás ide kattintva elérhető Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zauberware.neooapp.androidapp.askhu&hl=en

Az alkalmazás ide kattintva elérhető iOS-re: https://itunes.apple.com/hu/app/id999393965

 ASK Blog In article Business iPhone App 610x395

House of Color app – coloristok alkalmazása coloristoknak

Egy alkalmazás, amiben több korábban említett funkciót is találsz: megnézheted benne az Essential Looks legújabb kollekcióit, áttekintheted a Schwarzkopf Professional aktuális termékpalettáját és a színkeverésben is társra találsz.

 • Az app legmenőbb funkciója segítségével könnyedén megnézheted, vendégednek milyen formulával és melyik festékkel fesd a haját, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

 • És ha ez nem lenne elég, akkor külön időzítőket is beállíthatsz vendégeidnek: kinek mikor kell hajáról lemosni a hajfestéket.

 • Kísérletezz, próbálj ki saját receptúrát és vidd fel mindezt egy-egy külön vendégkártyára.

Az alkalmazás ide kattintva elérhető Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.schwarzkopf.houseofcolor&hl=en

Az alkalmazás ide kattintva elérhető iOS-re: https://itunes.apple.com/hu/app/house-of-color-by-schwarzkopf-professional/id600547817?mt=8

 

A siker kulcsa az állandó önképzés. Engedd meg, hogy ebben segítsünk neked alkalmazásainkkal és továbbképzéseinkkel.

Köszönjük, ha megosztod ezt a cikket kollégáiddal is, biztosan számukra is nagyon hasznos lesz! :)