Lassan a vége felé közeledik a nyári fesztiválszezon, ám a legnagyobb durranás még hátra van: eljött a Sziget Fesztivál ideje. Egy hét zenei mámor a szabadság szigetén, ahol a megjelenés is kulcsfontosságú. Nagy Vivi, a Fifty pairs of Shoes bloggere és a BlondMe nagykövete most összeállított egy videót, amiben bemutatja: számára milyen a tökéletes fesztivál frizura.

Nyáron fesztiválra járni az egyik legjobb dolog. Szabadság, szerelem, nulla kötöttség, koncertek, jó idő, barátok és buli. Arról nem is beszélve, hogy kiélheted extrém vágyaidat: hajban, sminkben, megjelenésben egyaránt. Itt az ideje, hogy kipróbálj olyan hajszíneket, amiket eddig nem mertél: készítsd el a BlondMe Instant Blushes színezőivel a legmerészebb hajszíneket akár pár mosás erejéig. Legyél sellő hajszínű: jáde, jég, acél és rózsaszín színekkel pompázz a Szigeten. Nagy Vivi legutóbbi videójában megmutatta, hogyan használd a Schwarzkopf Professional színezőit és azt is, hogyan fond be egyszerűen, de látványosan hosszú hajad.

 

Nagy Vivien @fiftypairsofshoes fesztivál frizurái

Nagy Vivien BlondMe fesztivál haj sziget 2017 

Nagy Vivien BlondMe fesztivál haj sziget 2017 2

#glitterroots

Ha a fesztiválfrizurád, vagy fesztiválra készített hajfonatod még egy kicsit fel szeretnéd dobni, használj csillámport a hajtövekre. Ebben a videóban megmutatjuk azt is, hogyan tudod a legszebb #glitterroots frizurát elkészíteni.

 

 

Küldd el nekünk te is nyári alkotásaid Facebook oldalunkon keresztül!

Képek: Fifty pairs of Shoes