2017. április 28-29-én került megrendezésre az ELLE Fashion Show, melynek idén is egyik meghívott fellépője volt a Schwarzkopf Professional. Ezúttal Hartung Attila, a pécsi Hartung Saloon vezetője és csapata mutatta be az OSiS+ Session Label styling termékeket és vagány street style szetteket a tavaszi termékmegújulás kapcsán.

Hartung Attila úgy gondolta, hogy egy olyan show-t állít össze, ami nem kifejezetten hajshow, de nem is csupán runway bemutató, hanem a kettőnek a mixe. Így a közönség betekintést nyerhetett a legújabb frizura stylingok elkészítésébe az egészen visszafogottól az extrém megjelenésig. Az arcokon körbe tekintve, a nézők élvezték a show-t és azt, hogy ezúttal bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé, megnézhették, hogyan készül egy-egy frizura.

hartung salon elle fashion show 2017

A show három blokkból épült fel. Az elsőben a hajvágások vonala dominált, melyet a plasztikus styling kellően kiemelt. A simán fésült textúrák borzolását az OSiS+ Powder Cloud permetező hajporral érte el a fodrászmester.

A második blokkban alternatív fonatokat- és szövéstechnikákat láthattunk. A nyár slágere a kócos, lazán borzolt frizura, melyek adott esetben a fonatok kibontásából is születhetnek. Hartung Attila bemutatta, hogyan bontsuk és kócoljuk a fonatokat úgy, hogy azok szexis és merész megjelenést kölcsönözzenek viselőjüknek.

A harmadik, egyben befejező blokkban a lágy, finom és laza hullámok mellett göndör textúrák kerültek bemutatásra, amiket Hartung Attila az OSiS+ Session Label Sós Hajspray-vel fixált.

hartung salon elle fashion show 2017.1

hartung salon elle fashion show 2017.2

hartung salon elle fashion show 2017.4

hartung salon elle fashion show 2017.5

hartung salon elle fashion show 2017.jpg

hartung salon elle fashion show 2017.9

hartung salon elle fashion show 2017.8

Hajak: Hartung Attila, Földesi Zsófi, Vörös Ráchel
Hajszín: Homolya Kitty
Smink: Mester Luca
Ruha: Bat , Hidegvér 
Styling: Mali Ildi
Styling asszisztens: Radó Ildikó
Modellek: ICON, Free Faces
Zene: Farkas Péter dOTS
koreográfia-rendezés: Mali Ildi