Kovács Patrícia 2017 tavaszától a BlondMe márka nagykövete. A színésznő évek óta a CULT Hair&Bazaar-ba jár fodrászhoz, tincseit Gepárd, azaz Herczeg Csaba és csapata készíti évek óta. Éppen ezért is választottuk Patríciát, a Válótársak és a Félvilág színésznőjét a BlondMe nagykövetének, hiszen vonzalma a Schwarzkopf Professional márkához korábbra nyúlik vissza.

Blondme Schwarzkopf Porfessional 2017 321


Melyik áll hozzád közelebb: kiöltözős megjelenés, vagy lazább stílus?
Mindenképpen a lazább, letisztultabb stílus. Szeretem a puha és kényelmes, valamint praktikus darabokat. A kedvenc színem a fekete. Mert meggyőződésem, hogy öltöztet.


Szépségápolási rutinodban a hajad mennyire kap kiemelt szerepet?
Nagyon. Meg kell becsülnöm. Szerencsés alkat vagyok, sok és rendkívül rugalmas hajam van, ami eddig kibírta a nyúzást. Amit a színházban és a forgatásokon kell elviselnie az nem könnyű. De eddig állta a sarat. Igyekszem vigyázni rá, amennyire csak lehet.


Kiemelt BlondMedia eseményünkön te is részt vettél modellként. Milyen volt bele látni a fodrászos backstage-be és partnereink oktatásába?
Őrületes volt a tempó. Csak kapkodtam a fejem, hogy a fodrászaitok milyen sebességgel dolgoznak. Lesley Jennison és Szofrán Zsolt pedig művészek. Ez nem is kérdés.

Blondme Schwarzkopf Porfessional 2017 182


Hogyan ápolod frizurád?
Amikor csak tehetem, nem használok hajszárítót. Amikor nem dolgozom, a lehető legegyszerűbben copfba kötöm, csakis kampós gumival, illetve harisnyagumival. Csak professzionális hajápoló termékeket használok. Évente egyszer pedig kúraszerűen hajerősítő vitaminokat szedek.


Mi tetszik a Schwarzkopf Professional termékekben?
Az, hogy kifejezetten szőkéknek való termékeket is használhatok. Hogy a finish termékek, lakkok, waxok, zselék könnyűek és mégis tartósak. Valamint egyszerűen kifésülhetőek, így egy-egy fotózás után nem muszáj megmosnom a hajam.

Blondme Schwarzkopf Porfessional 2017 158


Hajaddal kapcsolatban mi volt a legdrasztikusabb változás, ami valaha történt?
Egy színházi főpróbahéten ízekre szedtek engem és a darabot is, amiben próbáltam. Elhangzott az a mondat a rendező szájából, hogy „azt fogod csinálni, amit én mondok”… Akkor nyeltem egyet és nem szólaltam meg. Majd próba után bementem a fodrásztárba egy üveg pezsgővel és mondtam a fodrásznak, hogy „most bizony azt fogom csinálni, amit akarok.” Három órával később a hátközépig érő szőke hajam helyett egy vörös, 1,5 centis felnyírt punkfrizurával jöttem ki a fodrásztól. Nagyon büszke voltam magamra. Én ezt lázadásnak éltem meg.


Szöveg: Schwarzkopf Professional

Képek: Cselényi-Szabó András

 

Ha tetszett az interjú, köszönjük a megosztást! :)