Antony Whitaker fodrászmester, oktató, coach és jó motivációs képességekkel rendelkező előadó, akinek több mint 30 évnyi fodrászati tapasztalata van. Nemzetközileg elismert, kiváló tehetség. Szemináriumaira állandó a túljelentkezés, témában írt könyvei pedig rendre bestsellerek. Anthony áprilisban Magyarországon tart előadást a fodrászok számára: motivációból nem lesz hiány!

Grow you salon business anthony whitaker

Antony pályafutását Londonban, Vidal Sassoon szalonjában kezdte, ahol 10 évet töltött a csapattal. Ezt az időszakot állandó tanulás, fejlődés és önképzés jellemezte és ezalatt kiváló tréner vált belőle. Ezzel a tapasztalattal elindult Ausztráliába, ahol 1990-ben megnyitotta első önálló szalonját. A siker nem maradt el: a szakma csapatépítéséért, a szalon dizájnjáért, a marketingtevékenységért és fényképeiért díjakkal halmozta el.  

Mindemellett a fodrászmester szakmailag is képezte magát, kétszer nyerte el az Australian Hairdresser of the Year - Az év ausztrál fodrásza - díját. 2004 óta azonban újra az Egyesült Királyságban él és karierrjében más útra lépett: elkezdett a fodrászok coachingjával és motiválásával foglalkozni. Az út, amit választott magának, annyira sikeressé tette, hogy eddig 40 országban tartott már business, marketing és üzletvezetési képzést a világ fodrászainak. Ez az eredmény azért is igazán kiemelkedő, hiszen minden országban másként tekintenek a vendégek a fodrászaikra, a szolgáltatásra és ennek üzleti vonalára, Anthonynak pedig mindennek ellenére is sikerült mindenhol motiválnia közönségét. GROW elnevezésű könyvsorozata új mércét állít a fodrászok, üzlettulajdonosok és üzletvezetők elé, az olvasótábornak új távlatokat nyit.

Antony mára a téma kiemelt szakembere, világszerte a beauty szektor vezető előadója és motiváló egyénisége. A nemzetközi elismerések továbbra sem maradnak el, fényképeit és cikkeit több mint 50 nemzetközi fashion magazin is megjelenteti időről-időre. "Grow My Salon Business" képzőintézménye kifejezetten a szépségszalonok számára kínál kézzelfogható és könnyedén alkalmazható megoldásokat. Ezt közösen vezeti Melindával, aki nem csak az üzletben, de az életben is partnere Anthony-nak. 

Az üzlet folyamatosan fejlődik, éppen ezért a folyamatos továbbképzésre, az újdonságok megismerésére mindig szükség van, hogy vállalkozásunk sikeres maradjon a jövőben is. Az áprilisi továbbképzés inspiráló lesz a fodrászok számára és olyan kézzelfogható technikákat fog adni, amik a mindennapokban jól alkalmazhatók.

Ha te is szeretnéd fejleszteni üzleted sikerességét, jelentkezz Anthony Whitaker szemináriumára!

2017. április 2. (10:00-17:00)

Igény esetén buszokat indítunk az adott területről (részletek a területi képviselőknél)

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.)

A szeminárium ára: 50.000 Ft

Képzésre jelentkezés: 06-30-437-4519

Jelentkezz képzésünkre egyszerűen, egy kattintással az ASK Oktatás Applikációval:

iOS (Iphone): https://itunes.apple.com/hu/app/id999393965

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zauberware.neooapp.androidapp.askhu&hl=e

Grow you salon business anthony whitaker1

Ha kollégáidnak is érdekes lehet ez a képzés, köszönjük, hogy megosztod velük! :)