2018-ra a hajkötések megerősítése nem opcionális, hanem elsődleges és megkerülhetetlen. Manapság a fodrászok már nem kezdhetnek el úgy vegyi folyamatot, hogy erre ne ügyeljenek. A Strong Bonds egy olyan átfogó koncepciót kínál, amiben minden fodrász és vendég, hajtípusának megfelelően megtalálja a neki illő kötéserősítő szolgáltatást, mert az egészséges haj mindenkinek jár!

schwarzkopf professional strong bonds 2

A Strong Bonds 2.0 koncepció révén minden Schwarzkopf Professional világosító és szőkítő termékben integráltan megtalálható a kötéserősítés. A legszebb szőke hajszínek megalkotása – a hajszerkezet károsodása nélkül Ha egy gyönyörű, divatos frizurát szeretnél, akkor ahhoz a tökéletes szőkítés elengedhetetlen. Mindig ez az első lépés, ezután következhet csak a hajszín elkészítése. Ahhoz pedig, hogy hajszálaid ne károsodjanak a szőkítés és világosítás során, szakszerű megoldásra lesz szükséged. A Schwarzkopf Professional megoldást kínál minden hajszín trend megalkotásához.

A kötéserősítés fontossága szívügyünk A Schwarzkopf Professional termékekkel dolgozó szakemberek minden világosító szolgáltatás során védik a haj szerkezetét, hiszen 2017 őszétől az összes világosító és szőkítő termékben megtalálható az integrált Bondig technológia. Természetesen a festések során se feledkezzünk el a hajkötések megerősítéséről: használjunk Fibreplex-et minden vegyi folyamatnál.

schwarzkopf professional strong bonds 2.0

Ismerd meg a Strong Bonds 2.0 koncepciót. Töltsd le az ASK oktatási appot és jelentkezz képzéseinkre. Kattints ide a részletekért!