Várunk szeretettel a Schwarzkopf Professional- Az Éjszaka Árnyalatai eseményen! Tartozz azok közé a fodrászok közé, akik elsők között ismerik meg a legújabb árnyalatokat és 2018-as őszit-téli frizura trendeket. Az est folyamán további újdonságokkal is rabul ejtik a résztvevőket a Schwarzkopf Professional oktató fodrászai! Járj élen! Légy naprakész a fodrászvilágban! 

 

IGORA #ROYALTAKEOVER: LUCID NOCTURNES NIGHT (azaz az éjszakai árnyalatai)

Az IGORA ROYAL már több mint 50 éve biztosít a fodrászok számára festékeket azzal a szándékkal,hogy még színesebbé tegye az életet a szalonban. Frizura trendek FODRÁSZOKTÓL FODRÁSZOKNAK. 

 

schwarzkopf professional night, fodrászati szakportál, fodrászok, fodrász hírek, online időpontfoglalás, online időpontfoglaló rendszer, fodrász esemény, bwnet

 

Várunk kollégáiddal

Az Éjszaka Árnyalatai- Szakmai Inspirációs Esten

3 kreatív csapat

6 inspiráló hajszínspecialista 

3 egyedi színkreáció

Ha színpompás elmék, nagyszerű fodrászok ülnek össze, határtalanok a lehetőségek. Az IGORA #RoyalTakeOver a látomások életrekeltéséről, közös megteremtésükről szól. A Schwarzkopf Professional nemzetközi hajszín-specialistái most először állnak össze közismert, online véleményvezér fodrászokkal, hogy bevessék magukat az IGORA ROYAL laborokba és valami teljesen újat hozzanak létre: IGORA#RoyalTakeOver-t.

 

Fehér Tamás, Hoglmayer Attila és ASK TEAM egy estén

Az esten Fehér Tamás és Hoglmayer Attila által készített hajvágásokon és stylingokon keresztül mutatjuk be a legújabb hajszín trendeket! Gyere el, ismerd meg, hogy hogyan működnek a legújabb IGORA árnyaltok! 

 

Páratlan meglepetés

VÉGE a sérült hajnak! Visszaállítható a natúr haj minősége

 Az est különlegessége, hogy itt elsőként ismerhetik meg az eseményen jelen lévő fodrászok 10 év kutatómunka eredményét. A Schwarzkopf Professsional oktató fodrászai elhozzák számodra a legújabb fejlesztést , ami forradalmasítja a hajszerkezet újjáépítését és egy magasabb szintre emeli a szalonszolgáltatásokat ettől a naptól kezdve. 

Az inspirációs estet követően a résztvevők vezethetik be először fodrászatukba a termékdújdonságokat és akár már másnap alkalmazhatják munkájuk során a legújabb frizura divat elemeit. 

 

Regisztrálj már ma! A helyek korlátozott számban érhetőek el!

Dátum: 2018.09.12.

Időtartam: 17:00-20:00

Ár: díjmentes, de regisztrációhoz kötött 

Képzés típusa: elmélet

Oktatók: Fehér Tamás, Hoglmayer Attila, Bódis Richárd, Blanke Dávid és Szofrán Zsolt

Helyszín: ASK Academy Budapest

Cím: 1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

 

Regisztrálj az ASK Akadémia alábbi telefonszámán:

+36 30 437 4519

(munkanapokon 9-17 óráig)