Az OSiS+ Session Label kifutói styling minőséget és prémium styling precizitást biztosít, a korlátlan lehetőségekért. Magas teljesítményű termékeivel minden alkalommal ikonikus frizurákat készíthetsz szalonodban. Taníts meg vendégeidnek egy-egy styling termék használatát és ajánld otthonra is nekik.

schwarzkopf professional osis session label .4

„A styling és a kreativitás kéz a kézben járnak. OSiS+ Session Labellel az oldalamon úgy érzem, ténylegesen semmi akadálya minden vendégnek egyedi stílust készíteni.” – mondja Richard Ashforth, a SACO kreatív team vezetője és a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Styling Nagykövete.

Egy igazi stílusikon története

A stílusikonok prémium stylist teljesítményt várnak el, olyan szalonkörnyezetben, melyet a kifinomultság és a letisztult luxus jellemez. Ezen egyedi igényeket veszi célba a legjobb termékcsaládunk, az OSiS+ Session Label. Magasabb teljesítménye igazi mestermunkát és tartós tökéletességet biztosít vendégeidnek.

Miért válaszd az OSiS+ Session Label megújult styling termékeit a mindennapi munkádhoz?

1. Magasabb teljesítmény

Továbbfejlesztett teljesítmény a kompromisszumok nélküli stílusért.

2. Válogatott összetevők

A legfrissebb kutatások eredményei köszönnek vissza a termékekben.

3. Igazi mestermunka

Szakértői tanácsok ikonikus hajstílusok készítéséhez.

4. Érdekes jellemzők

Inspiráló tartalmak az új termékek teljes körű megismerése érdekében.

OSiS+ Session Label Miracle 15 multifunkcionális styling balzsam

Szuper sokoldalú styling hajbalzsam selyemkivonattal, a frizura előkészítéséhez és kialakításához. Könnyű formulája ragyogó fényt, kontrollt és 230°C-ig terjedő hővédelmet biztosít. Az aktuális szépségipari trendek a multifunkcionális formulákon alapulnak. Fedezd fel a változatos előnyök széles kínálatát és nyűgözd le a vendégeket. 15 előnnyel járul hozzá a styling folyamathoz:

PREP 1. Optimális hajápolás

2. Hidratálás

3. Töredezés elleni hatás

4. Könnyebb fésülhetőség

5. Hajszerkezet kiegyenlítése

6. Antisztatikus hatás

STYLING

7. 230°C-ig terjedő hővédelem

8. Mechanikai sérülések elleni védelem

9. UV sugárzás elleni védelem támogatása

10. Jobb kezelhetőség

11. Pehelykönnyű styling kontroll

FINISH

12. Selymes tapintás

13. Szöszösödés elleni hatás

14. Könnyű textúra

15. Ragyogó fény

 

 

OSiS+ Session Label Volumizing Mousse spray hajhab

Precíz spray hajhab a célzott volumenért. Rugalmas formulája azonnal megemeli a hajtöveket és dús, de könnyen megmunkálható textúrát ad a hajhossznak. Pumpáld fel a volument! Vékonyszálú hajtípus esetén csak extra szárítással lehet dús, telt hatást elérni. A volumennövelő hab egyedi technológiája lehetővé teszi a gravitációval dacoló frizurák megalkotását.

schwarzkopf professional osis session label 2

OSiS+ Session Label Salt Spray hajspray

Légies és könnyű hajspray a hanyag textúráért. Extra tömeget biztosít a haj elnehezítése nélkül. Szexi és hangsúlyos textúra, szabad mozgással. A kortárs frizuratrendek mind a hordható, de zilált megjelenést követik. A só spray alkalmas a természetes textúra kiemelésére is.

OSiS+ Session Label Powder Cloud permetező hajpor

Szuper finom styling hajpor lávakővel, a pehelykönnyű és rugalmas textúráért. Természetesen durva hatású eredményt biztosít. Ideális hajtőemeléshez, volumennöveléshez és finom, matt textúra eléréséhez. Tökéletesen adagolható az innovatív pumpás kivitelnek köszönhetően. Egyenesen tartva permetezd a hajtövekre az extra emelő hatásért, vagy egyes tincsekre az egyedi eredményért. A hajpor-teljesítmény következő szintje. Mutasd meg a styling mögött húzódó művészi tökéletességet. A korszerű működési mechanizmus és a magas teljesítményű por fúziójával végtelen különböző hajstílust készíthetsz.

schwarzkopf professional osis session label 1

OSiS+ Session Label Molding Paste rugalmas, újraformázható tartású paszta

Rugalmas, újraformázható tartású paszta, mely nem nehezíti el a hajat, textúráz és természetes fényt biztosít. Engedd szabadon a képzeleted! Gondolkozz természetes, aprólékosan meghatározott formákban, majd alkoss egy olyan frizurát, mely pillanatok alatt újraformázható. Ideális a változatosságra vágyó vendégeidnek.

OSiS+ Session Label Crystal Gel erős tartású kompakt gél

Rendkívül koncentrált és sűrű hajformázó gél, az alaposan kidolgozott textúrákért és a frizura erős tartásáért. Felvitelkor a sűrű gél egy könnyen kezelhető anyaggá változik, így lehetővé teszi változatos formák készítését és fixálását. A hagyományos zselékkel ellentétben száraz hajérzetet biztosít. Felejtsd el, amit eddig gondoltál a styling zselékről. Hajformázó polimerek szuper sűrű koncentrációja. Erős tartást biztosít, mégsem nedvesíti át a hajszálakat. A gumi-jég textúra új dimenziót ad a termék megmunkálhatóságában.

OSiS+ Session Label Coal Putty szuper durva mattító paszta

Szuper durva formulája aktív szenet tartalmaz a matt eredményért. Zsíros hatás nélküli, nyers frizurákhoz, közepes tartással. A könnyű paszta azonnali textúrát ad a hajnak. A hajformázó paszták új generációja! Készíts nyers, matt textúrájú hajstílusokat a vagány megjelenésért. Formulája aktív szenet tartalmaz, ami jelenleg a szépségipar egyik legkedveltebb összetevője, nedvszívó és tisztító hatása miatt.

schwarzkopf professional osis session label

OSiS+ Session Label Super Dry Fix prémium hajlakk

Szuper száraz fixáló hajlakkok, speciális szórófejjel a mikrofinom eloszlatásért. Erős fixáló hatás a maximális tartást igénylő hajstílusokhoz. Kiegyensúlyozott erősségű tartás és könnyen fésülhető kezelhetőség. Minden hajtípushoz ideális.

OSiS+ Session Label Super Dry Flex prémium hajlakk

Szuper száraz fixáló hajlakkok, speciális szórófejjel a mikrofinom eloszlatásért. Rugalmas fixálás a könnyen megmunkálható tartásért. Kiegyensúlyozott erősségű tartás és könnyen fésülhető kezelhetőség. Minden hajtípushoz ideális.