Teremtsd meg saját védjegyedet az OSiS+ által. Megérkeztek teljesen mai, inspiráló, variálható és trendközpontú styling termékújdonságaink. Az OSiS+ lehetőséget teremt saját egyéni stílusod megtalálására és mindent biztosít a kreatív finish elkészítéséhez a szalonban és a vendégek otthonában egyaránt.

OSIS Facebook Titleimage 011

Használd kreativitásod és meríts inspirációt a legújabb frizurákból. Törekedj az egyediségre és arra, hogy vendégednek azt a stílust alakítsd ki, ami tökéletesen illeszkedik személyiségéhez. A styling végeztével pedig adj neki néhány tippet, hogyan és mely professzionális termékek használatával tudja saját magának, otthon is elkészíteni a frizuráját. Ebben lesz segítségedre a vendégkártya, amit az új OSiS+ termékek megvásárlása mellé kapsz és amiből vendéged is sok ötletet meríthet. A QR kód leolvasásával pedig step by step videókat is megtekinthet, ami segíti majd az otthoni frizurakészítést a mindennapokban. Hiszen egy csodaszép frizurához szükség van a megfelelő styling tudásra is, amit csak te tudsz megadni vendégednek.

Íme a 2016-os trend frizuraújdosnágai. Akármilyen hajstílusra vágysz: volumenre, sima hajra, göndörre, hullámosra, fényes, sima felületűre, vagy éppen ziláltabb fazonra, az új OSiS+ termékeivel könnyedén készítheted el azokat. Hamarosan extra tippeket adunk ezeknek a frizuráknak az elkészítéséhez, de addig is lássuk a legújabb Essential Looks kollekciót, melynek trendjei éppen a hajformázás sokszínűségére épülnek. 

 Schwarzkopf Professional 2016 styling trend

Az OSiS+ újdosnágait a Schwarzkopf Professional területi képviselőinél tudod megvásárolni. Elérhetőségüket itt találod.

Ha tetszett a cikk, köszönjük a Like-ot!