Az előző évi verseny sikerén felbuzdulva idén is meghirdetésre kerül az OSiS+ Made to Create nemzetközi styling versenye, amire három kategóriában várjuk a pályamunkákat. Az OSiS+ Made to Create 2016 versenyének férfi kategóráját Beke Balázs nyerte, ezzel nemzetközi hírnevet és egy komplett képzést nyerve magának a SACO londoni akadémiájára. Gondold át és tervezd meg nevezésed, majd legkésőbb 2017. augusztus 30-ig töltsd fel a képeket a www.osismadetocreate.com oldalra. További részleteket itt találsz!

Osis Made to create verseny 2017.3

OSiS+ Made to Create 2017 - Nyerd meg az országos versenyt

Jelentkezz a 2017-es OSiS+ Made to Create styling versenyére és legyél Te a hajformázás mestere. Légy kreatív és mutasd meg, hogyan bánsz a hajjal!

A hazai verseny eredményhirdetése 2017 őszén lesz Budapesten. Mindhárom magyar győztes 2018 tavaszán részt vesz a berlini nemzetközi döntőn.

3 kategória

Női

Avantgarde

Session Label

Az OSiS+ Made to Create versenyében a legmodernebb frizurakészítési- és styling technikákat várják a nemzetközi zsűri tagjai. Érdemes inspirálódni, a nemzetközi kifutók frizuratrendjeit böngészni, hogy a megmérettetésre minél kreatívabb frizurával nevezz. Ne feledd: a kevesebb néha több. A letisztult vonalak egyediségről és eleganciáról árulkodnak, ami az OSiS+ styling alapelve is. Érdemes eszerint elkészíteni pályamunkád.

Részvételi feltételek

Nevezési díj: új Session Label promóciós csomag megvásárlása. Keresd fel legközelebbi Schwarzkopf Professional területi képviselőd, akinél meg tudod vásárolni ezt a csomagot.

A fényképek leadásának paraméterei

  • Készíts 1 előtte képet és 3 utána képet különböző nézőpontból. A képek technikai paraméterei: min. 10 MP, 300 DPI, max. 5 MB.

  • A képeid kezelése teljesen anonim módon történik, nem lehet szerző jelölés azokon.

  • A képeken számítógépes utómunka nem végezhető, ez azonnali kizárással jár.

  • A képek fókuszában a frizurának kell lennie.

  • Feltöltéskor meg kell nevezni a felhasznált termékeket.

A pályamunkák elbírálása

A beérkezett pályamunkákat a nemzetközi zsűri bírálja el online szavazáson keresztül. 24 zsűri tag, összesen 12 különböző országból név nélkül adja le voksát és szavazza meg az országok győzteseit a 3 kategóriában.

Határidő – képek felöltése

Töltsd fel képeidet a www.osismadetocreate.com weboldalra.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 30.

Nemzetközi eredményhirdetés

A budapesti eredményhirdetést követően 2018 tavaszán Berlinben lesz a verseny nemzetközi döntője, ahová mindhárom kategória hazai győztese meghívást kap. Berlinben – a barcelonai úthoz hasonlóan – a döntő mellett minden résztvevő izgalmas szakmai programon is részt vehet.

A főnyeremény: nemzetközi továbbképzés

Az OSiS+ Made to Create verseny fődíja egy nemzetközi továbbképzés, ahol hajvágási- és hajfestési technikád tökéletesítheted. Beke Balázs, a 2016-os verseny győztese egy négynapos szakmai szemináriumot nyert a SACO londoni Akadémiájára.

Izgatottan várjuk az OSiS+ és OSiS+ Session Label termékekkel készített egyedi alkotásaidat. Találkozzunk a budapesti és berlini fordulókon! Legyél merész, álmodj nagyot és alkoss maradandót!

Az OSiS+ Made to Create 2016 verseny férfi kategóriájának nemzetközi győztese, Beke Balázs ezt mondta a döntőről:

„A barcelonai út nagyon feltöltött, a győzelem pillanata örökre megmarad az emlékkönyvtáramban. Nagyon várom már, hogy a SACO csapatával dolgozzak együtt, imádom a munkájukat. Kevés kreatívabb társaság van rajtuk kívül a szakmában.”

beke balazs osis made to create verseny nyertes

Jelentkezz most:

www.osismadetocreate.com