A Schwarzkopf Professional oktatócsapata (Szofrán Zsolt, Bódis Richárd, Blanke Dávid, valamint Hoglmayer Attila és Fehér Tamás a hair's[ku:l]-ból) 2018. 09. 12-én mutatta be Partnereinek legújabb innoviációját, a BC FIBRE CLINIX-et, valamint a #RoyalTakeOver harmadik színkollekcióját, a LUCID NOCTURNES-t!

skp night 1

Megérkezett a hajápolás teljesen új korszaka! A BC Fibre Clinix mérföldkövet jelent a haj regenerálásában, minden hajtípusra maximálisan egyedi szalon-exkluzívszolgáltatást nyújt. A termékcsaládot 10 éven keresztül folyamatosan fejlesztették a Henkel németországi laboratóriumiban, hogy megtalálják a tökéletes formulát.

A BC Clinix segítségével a fodrászok újjáépíthetik a vendég haját az alapoktól, akár 60 napig tartó teljes külső és belső hajszerkezet helyreállítást kaphatnak. Mostantól nem jelenthet gondot a teljesen egészséges natúr haj állapotának elérése.

skp night 4

Az érdeklődök megismerhették a Schwarzkopf Professional színszakértőjétől, Szofrán Zsolttól a #RoyalTakeOver LUCID NOCTURNES kollekciójának 6 új árnyalatát és eszközeit a gyorsabb és hatékonyabb színeredmény elérése érdekében, mellyel az őszi színtrendek és technikák bekerültek a szalonokba.  

Továbbá az est részeként bemutatásra került a 2018:2 Essential Looks trendanyag, a REdefining YOU kollekció. Ez a szezon teljesen az egyéniségről szól, újradefiniálja a fodrász és vendég közötti kapcsolatot.

skp night 2

skp night 5

skp night 3