A vendégek egyre tájékozottabbak az újdonságokról, hajszíntrendekről a Facebook, Instagram és Pinterest által. Ami eddig a fodrászok közvetítésével jutott el a vendégekhez, most már néhány kattintással mindenki számára elérhető. A színes frizurák olyannyira inspirálóak, hogy a vendégek Marmedhair-t, Unicorn hair-t, Blorange-ot és tigrisszem melírt is bátran kérnek fodrászaiktól. Így a világosítási folyamat során a hajban található kötések nem sérülnek, a végeredmény pedig egy sokkal egészségesebb és a korábbinál erősebb hajszerkezet.

 

A Schwarzkopf Professional forradalmasította a kötéserősítő szegmenst a fodrászatban

2015: a Fibreplex megjelenése, mely a legkönnyebben használható kötéserősítő szolgáltatást kínálja.

2016: IGORA Highlifts megújulása, a Fibre Bond technológia integrálása a világosító festékekbe. A legkedveltebb szőke árnyalatok elérése biztonságosabb és egyszerűbb, mint valaha.

2017 ősz: megérkezett a Strong Bonds 2.0 koncepció

Készíts szédítő hajszínváltoztatásokat kimagasló teljesítménnyel, a Schwarzkopf Professional termékeivel.

IGORA Vario Blond kötéserősítéssel

Ultimate Blonde & Bond szőkítő szolgáltatás az IGORA Vario Blond-dal, ami az első holisztikus szőkítő termékcsalád Fibre Bond technológiával. Kimagasló szőke eredmények kompromisszumok nélkül a hajminőséggel szemben. Az IGORA Vario Blond a megszokott szőkítőporként alkalmazható.

schwarzkopf professional vario blond

Vario Blond Plus

IGORA Royal Fashion Lights

Az első hajfesték, mely egy lépésben világosít, árnyal és integrált Fibre Bond technológiával rendelkezik. Használatával a trendeknek megfelelő színeredmények készíthetők kompromisszumok nélkül a hajminőséggel szemben. Melír és balayage technikákhoz ajánljuk.

Fashion Lights

Csatlakozz Te is a Strong Bonds 2.0 koncepciót használó szalonokhoz és munkáid publikálásakor használd a #ColorTransformation hashtaget. Kipróbálnád a termékeket? Keresd fel Schwarzkopf Professional területi képviselőnket és kérj tőle egy részletes tájékoztatást. Elérhetőségüket ide kattintva nézheted meg.