Több mint 900 fodrász vett részt idei legnagyobb bemutatónkon, a Trendfesztivál 2016 eseményén a Bálnában, ahol összesen 125 modell készült, közel 80 órán keresztül. A rendezvényre érkezők 11 magyar fodrászteam show-ját és egy nemzetközi sztárfodrász, Kristijan Petek fellépését nézhették meg. A változatos frizurákon keresztül pedig bemutatásra kerültek az OSiS+ 2016 legnagyobb újításai, melyekkel minden frizura styling-ja könnyedén megalkotható.

A Trendfesztivál 2016 fő célja az inspiráció és a bátorítás volt: merjünk az újdonságokra nyitni, hiszen vendégeink is igénylik ezt. Nekünk fodrászoknak a trendek és az aktuális divatirányzatok ismerete elengedhetetlen, mindig vendégeink előtt kell járnunk egy lépéssel, hogy ajánlani tudjunk nekik hajszíneket, trendi fazonokat és persze olyan termékeket is, melyekkel otthon, pillanatok alatt elkészíthetik frizurájukat.

Az OSiS+ megújult termékcsaládja ezt kínálja nekünk: olyan frizurákat, amik a mindennapi életben divatosak és a finish termékekkel gyorsan, egyszerűen elkészíthetők; illetve úgynevezett „hot stylingot” is, mely finish-ek bevállalósabb vendégeink számára lesznek hívogatók egy-egy megjelenés alkalmával.

A Trendfesztivál 2016 fellépő fodrászai éppen ezt a sokszínűséget mutatták be nekünk, amit az OSiS+ is kínál. Egyedi bemutatóikban sajátosan inspiráltak: a hajak mellé kerettörténetek, gag-ek és meghökkentő/romantikus/exkluzív/megkapó látvány is társult; minden blokkban más. Az ASK Team, Rózsa Erzsébet, Peller Gergő, Prókai István, Milos Miskovic, Oravecz Mihály, hair’s[ku:l], Hartung Attila, Fátrai Krisztina, Kuszkurasz Nikosz, CULThair és Kristijan Petek bemutatójáról exkluzív összeállítás készül, amit hamarosan megosztunk veletek. Figyeljétek oldalunkat!

ASK Team - a színpadon Szofrán Zsolt mutatja be a hajfestéseket és a stylingot

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 2

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 8

Kátai Attila bemutatja az OSiS+ megújulását

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 16

Rózsa Erzsébet bemutatója

Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016 18

Peller Gergő Banksy street style adaptációja

Prókai István múlt és jelen bemutatója

Milos Miskovic Victoria's Secret bemutatója

Oravecz Mihály: dinamikus hajvágásai 

hair’s[ku:l] vérfrissítés by Schwarzkopf Professional 

 

Hamarosan jön a többi kép a szünet után következő bemutatókról, melyben Hartung Attila, Fátrai Krisztina, Kuszkurasz Nikosz, CULThair és Kristijan Petek léptek fel. A második blokk képeit ide kattintva tudod megnyitni.

Képek: Zsoldos István

Ha tetszett a Trendfesztivál 2016, kérjük, nyomj egy Like-ot!