Hogyan, mennyit, mit? Vizesen vagy szárazon? A finishtermékek helyes használata körül annyi kérdés van, ami felmerülhet bennünk. Érdemes ezt mindenképp tisztázni, hiszen ha nem megfelelően alkalmazzuk ezeket, akkor a hatásfok sem lesz az igazi. Összegyűjtöttünk néhány tippet, trükköt, hogy segítsünk eligazodni.

SKP HIM OSiS Reloaded Philopsophy1

Mi a cél?

Első körben érdemes azt tisztáznunk, mi is a cél, mit szeretnénk elérni. Laza nappali frizuránkat szeretnénk feldobni egy kis stylinggal, vagy buliba, alkalomra készülünk és így hosszantartóbb, erősebb eredményre vágyunk?

Tömegnövelés

Van egy remek trükköm erre, amit otthon is könnyedén lehet alkalmazni. Hajmosás után használjunk az OSiS+ Session Label hajtőemelő spray habot, amit fújjunk a vizes hajra, majd szárítsuk be frizuránkat azonnal. Ezt követően alkalmazzuk a „hintőpor” állagú OSiS+ Session Label Dust It hajformázó port, amivel extra volument tudunk biztosítani frizuránknak. Ez nagyon könnyen használható, a tövekre szórva tőemelést biztosít, nagy tömeget lehet vele elérni. Kitűnő hajsütés és berakás után. Használata: hajtsuk előre fejünket, majd a hajunk tövére szórjuk a porból. Rázzuk meg a hajunkat, kezünkkel dörzsöljük át és máris óriási volument értünk el.

A hajlakk csodaszer, ha jól használjuk

A hajlakk zseniális, én imádom, de sajnos sokan azért nem szeretik, mert nem tudják a helyes használatát. Én háromfélét használok – és vendégeimnek is mindig ezeket ajánlom -, attól függően, hogy milyen hatást szeretnék elérni. Fontos, hogy a hajlakkot mindig utolsó termékként használjuk hajunk rögzítésére.

1. Rugalmas tartás

Ha csak a napi frizurádat szeretnéd gyorsan elkészíteni, akkor elegendő az OSiS+ Session Label rugalmas tartást adó hajlakkot használnod, mely könnyen kifésülhető a hajból, a formát mégis egész nap megtartja. A terméket 30 cm-ről fújjuk a hajra.

2. Erős tartás

Ha este egy feltűzést, vagy egy besütött formát szeretnénk tartóssá tenni, akkor bátran használhatjuk az erős tartású lakkot is.

3. S.O.S. hajformázás pillanatok alatt

Van egy szuper S.O.S. termék, az OSiS+ Refresh Dust száraz sampon, mely volument, könnyedséget és textúrát ad hajunknak, ha éppen nincs időnk hajat mosni. A terméket könnyű felvinni, 20 cm távolságból kell ráfújnunk a hajra.

Az OSiS+ Session Label termékcsaládot a kifutók frizurái ihlették, hiszen ott könnyednek, lazának kell lennie a frizuráknak és az is elvárás, hogy pillanatok alatt átalakítható legyen, így nem szabad elnehezítünk.

SKP HIM OSiS Reloaded Philopsophy1 2

Pár vendéget is megkérdeztem, mi a véleményük az OSiS+ Session Label termékekről.

Mónika: „Korábban nem szerettem a lakkokat, mert mindtől összeragadt a hajam és nagyon száraz érzetet adott. Mióta az OSiS+ Session Label rugalmas tartást adó hajlakkot használom, frizurám tartósabb és nem száraz."

Andi: „Végre megtaláltam azt a volumennövelő habot, amitől hajam illatos, frizurám tartós marad és nem lapul le egész nap. Ez az OSiS+ Session Label hajtőemelő spray hab, nagyon szeretem.”

Schwartz Éva fodrászmester

06-20-947-8792