Évről-évre látjuk a #seenowbuynow trend térnyerését a divatban, amit a közösségi média és leginkább az Insta-trendek inspirálnak. A Schwarzkopf Professional legújabb kezdeményezése, a Trend Lab is ezt a célt szolgálja. Ingyenes, online és maximálisan informatív. Csatlakozz hozzánk már ma!

ASK Blog Headers April Trend Lab Opt1 620x350

Növekvőben van az a trend is, hogy egyes divatcégek, mint a Tom Ford, Rebecca Minkoff, Topshop Unique és más márkák olyan kapszula kollekciókat dobnak a piacra, amik közvetlenül, a bevezetés pillanatában már megvásárolhatók – nem úgy, mint a többi kifutós kollekció, aminél fél évet kell várni arra, hogy a márkaüzletekben is elérhetők legyenek az újdonságok.

Ez a #readytowear mentalitás a fodrásziparban is megfigyelhető, hiszen a divat és a fodrászat szorosan összefügg. Ez a legfőbb ok, amiért a Schwarzkopf Professional létrehozta házi stúdióját, a Trend Lab-et, ami arra hivatott, hogy bemutassa a fodrászok számára a legújabb trendeket és szépségipari újdonságokat, már a megjelenés pillanatában.

“Arra törekszünk, hogy mi mindig up-to-date-ek legyünk a legújabb catwalk trendeket illetően és ismerjük az állandóan mozgásban lévő fashion világ újdonságait. Az Instagramnak és Snapchatnek köszönhetően ez még sosem volt ennyire elérhető közelségben.”

Ezek a csatornák elérhetővé teszik a fodrászok számára az inspiráció világát – annak minden ujjlenyomatával. Így akár a merész catwalk look-tól kezdve, a celebritások frizura divatjáig, a vendégek elvárják mindezek ismeretét és a stílusok azonnali megalkotását. A szakma elkötelezettjeiként fő feladatunknak tartjuk azt, hogy a szakma folyamatosan változó kihívásaira azonnal reagáljunk.

„A Schwarzkopf Professional legkorszerűbb Trend Lab kezdeményezése készen áll arra, hogy valós időben tájékoztassa a szakmát a legújabb trendek és kreatív technikák megjelenéséről – step-by-step anyagokkal, élő webináriumokkal, véleményformáló fodrászok bemutatásával – az innovatív termékek bemutatásával és reklámanyagok ismertetésével.” – nyilatkozta Simon Ellis Vállalati elnökhelyettes, a Schwarzkopf Professional nemzetközi kreatív igazgatója az újfajta kezdeményezésről.

SKP THS Trend Lab 940x480

Az innovatív Trend Lab stúdió dinamikusan fejlődő és igazán inspiráló környezettel rendelkezik, ami ötvözi egy prémium szalon professzionalitását és a legkorszerűbb technológiával felszerelt digitális központot. A stúdió olyan építészeti részletekkel kialakított, mely gyakorlat-orientált, mozgatható elemekkel felszerelt és a fodrászok igényeit maximálisan kielégíti. Kiegészítői tekintetében pedig egy modern, ám klasszikus elemekkel ötvözött stúdió képe elevenedik meg előttünk.

A közösségi médiában megosztott brand fotóink, moodboardjaink mind ebben a stúdióban készülnek. A Schwarzkopf Professional “házi stúdiójában” lehetőség van arra, hogy az igazi trendeket igazi modelleken és valós időben mutassuk be a nagyközönségnek. Step-by-step anyagokkal demonstráljuk az új trendek technikai hátterét, kreatív és felhasználóbarát hajszínek és styling technikákat osztunk meg veletek, mindeközben innovatív termékeket alkalmazunk.

A professzionális stúdió teljesen felszerelt, felkészülve arra, hogy minden igényt kielégítsen:

• Instant social media posztok

• Élő videók megosztása

• Webináriumok és szakértői tréningek a fodrászat világában

 

Kezdd el, csatlakozz hozzánk és ismerd meg a Schwarzkopf Professional trendalapú online világát, valós idejű Trend Lab képzéseit, melyek nap mint nap inspirálnak és motiválnak világszerte minden fodrászt.

Csatlakozz teljesen ingyenesen a Trend Lab közösséghez még ma a www.ask-elearning.com oldalon történő regisztráción keresztül a rengeteg értékes tartalomért és online szakmai bemutatóért.