Olyan intenzív, amilyen csak lehet. A Schwarzkopf Professional legújabb innovációja, a BOLD COLOR WASHES, mely könnyedén váltja valóra a merész, vibráló álmokat a lenyűgözően hosszan tartó eredményekért. A szulfátmentes sampon egy magasan pigmentált formula, mely egy lépésben biztosítja a haj tisztítását és a színezését!

A merész színek iránti kereslet több, mint a duplájára nőtt az elmúlt öt évben, mivel egyre több szalonvendég szeretné kifejezni a személyiségét ezeken a vibráló árnyalatokon keresztül. A japán Anime Scene hatására, ami ma meghatározóbb, mint valaha, a hiper-stilizált trendek folyamatosan nőnek. Ebben a szezonban a várakozások szerint, egyre több multitónusú frizurával találkozunk majd, ezúttal egy izgalmas színcsavarral megtoldva, köszönhetően a négy, sokoldalú BOLD COLOR WASH árnyalatnak!

boldcolor 3

AZ ÚJ BOLD COLOR WASHES

A Schwarzkopf Professional elkötelezett az iránt, hogy elhozza azokat a termékeket és eszközöket, amelyekre a fodrászoknak szükségük van a vendégeik kívánságainak megvalósításához, ezért a BOLD COLOR WASHES a következő nagy dobás a szalonok szolgáltatás-menüiben. A Schwarzkopf Professional BOLD COLOR WASHES termékcsaládnak köszönhetően fodrászok és vendégek egyaránt élvezhetik a gyors féltartós színeredményeket a fejmosónál, akár sötétebb hajtöveken is.

Hogyan működik a BOLD COLOR WASHES pigmentált hajsampon?

A Schwarzkopf Professional magasan koncentrált, szulfátmentes formulái tónusos árnyalatokat adnak a sötétebb töveknek és intenzív, vibráló eredményeket a világosabb hajtöveknek. Ami pedig a legjobb: a szín intenzitása minden használattal erősödik!

A termék sokoldalúságának köszönhetően a fodrászok a vendégeiknek igazán személyre szabott szolgáltatásokat nyújthatnak, beleértve
a teljes színátalakítást a feltűnő megjelenésért, egy merész hajszín felfrissítést, vagy akár különböző kreatív technikákat a többtónusú hatásért!

boldcolor 1

A Bold Color Washes termékcsalád előnyei:

  • Magasan koncentrált formula a merész és intenzív színeredményekért, akár sötétebb hajtöveken is
  • Gyors féltartós színező hatás sampon alapban
  • Tisztít és színez egy egyszerű lépésben
  • Követhető hatóidő 3-5 perctől akár 20 percig
  • Intenzív, magasfényű végeredmény

További BOLD COLOR WASHES részletek

2018. szeptemberétől a BOLD COLOR WASHES termékcsaládhoz kapcsolódó szaktudás és termékrészletek elérhetőek lesznek a Schwarzkopf Professional weboldalán, digitális csatornáin és az ASK Oktatási felületeken keresztül.

A legújabb trendekért és haj inspirációért kövesd a Schwarzkopf Professional-t a közösségi médiában @schwarzkopfpro / @schwarzkopfprohu-n keresztül, és maradj naprakész a BOLD COLOR WASHES-sal #BOLDCOLORWASHES és #COLORWASH hashtageken keresztül.