2016-ra a hajkötések megerősítése nem opcionális, hanem elsődleges és megkerülhetetlen. Manapság már nem kezdhetünk el úgy vegyi folyamatot, hogy erre ne ügyeljünk. A Strong Bonds egy olyan átfogó koncepciót kínál, amiben minden fodrász és vendég, hajtípusának megfelelően megtalálja a neki illő kötéserősítő szolgáltatást, mert az egészséges haj mindenkinek jár!

strong bonds schwarzkopf professional 1

A kezdetek

A haj károsodásával kezdődött minden, hiszen a vegyi folyamatok mellett a környezet károsító hatásai mind-mind negatívan hatottak a hajszálak épségére. Azzal már mind tisztában vagyunk, hogy a fésülés, hajszárítás, hajsimítóval történő átvasalás egyaránt a hajszálak ellensége. Megijednünk azért nem kell, viszont érdemes tájékozódni a különböző hajápoló és szerkezetjavító megoldásokról.

A hajszálak védelmében

Mivel a hajszálak védelme számunkra is elsődleges, ezért a Schwarzkopf Professional kifejlesztette a Strong Bonds koncepciót, aminek előhírnöke a Fibreplex hajkötés-erősítő szolgáltatás volt tavaly ősszel. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Egy év elteltével, rengeteg tapasztalattal és megannyi kísérlettel később megszületett egy univerzális megoldás a különböző mértékben sérült hajak kezelésére, a hajszerkezet feltöltésére, szalonbéli és otthoni ápolásra, a feljavított szerkezet megóvására. Ez a Strong Bond koncepció, ami idén ősszel debütál!

strong bonds schwarzkopf professional

A megoldás: Strong Bonds

A Strong Bonds egy átfogó koncepciót kínál. Megoldást a fodrásznak a különböző módon sérült hajak teljes ápolására, szerkezetjavítására és az egészséges hajak megóvására; illetve otthon is használható termékeket a vendégeknek – hajuk ápoltságának és egészségének megőrzésére.

Többet egyelőre még nem mondhatunk, de ha Te is kíváncsi vagy az újdonságra, gyere el a Strong Bonds Night-ra és mindent megmutatunk, hogyan fűzheted még szorosabbra kapcsolatod a vendégeiddel azáltal, hogy visszaállítod és megőrzöd hajuk egészségét speciális szolgáltatásoddal.

Időpont: 2016. szeptember 22. 17:00-20:00

Részvételi díj: Ingyenes

Oktató: Zsekov Kati, Szofrán Zsolt, Bódis Richárd

Elméleti képzés

Képzésre jelentkezés: 06-30-437-4519

 

Hívd meg fodrász kollégáidat is, oszd meg velük az eseményt!