A Schwarzkopf Professional BLONDME termékcsaládja az egyetlen hajfesték és hajápoló rendszer, amely igazán elkötelezett a szőkék iránt. Személyre szabott megoldásaival elhozza a legfrissebb trendeken alapuló tökéletes szőkeséget. A BLONDME arra bíztat, hogy mindenkiben fedezd fel a szőkét.

13 June BlondMe

Magabiztos. Erőteljes. Egyedi. Ikonikus.

A nyár végre úton van, hogy elhozza a fesztiválok, beach partik és a napfény adta szórakozást!... Van ennél alkalmasabb időszak, hogy megújítsd a külsőd egy új szőke árnyalattal? A lágy, pasztell, de mégis színes hajszínek elköteleződés nélküli kipróbálása mostantól lehetséges a Schwarzkopf Professional lenyűgöző, 4 pasztell árnyalatot tartalmazó Blush Wash színező sampon családja által!

ÚJ BLONDME Blush Wash

A nagyszerű pasztell hajszíntrendek, amelyeket folyamatosan megosztunk a Pinteresten és az Instagramon, most még egyszerűbben elérhetőek a BLONDME Blush Wash termékekkel, otthon és a szalonokban egyaránt! Az innovatív, szulfátmentes formulának köszönhetően, a termékcsalád képes egy lépésben finoman tisztítani és tónust adni a hajnak, azaz a szőkék egy pillanat alatt változtathatják meg a külsejüket, és válhatnak pasztell ikonná!

02 June TM BlondMe

BLONDME Blush Wash Szortiment

A négy színárnyalatban elérhető BLONDME Blush Wash termékekkel otthon is elérhető a tónusos haj, illetve a lágy, szulfátmentes tisztítás. Az otthoni használatra fejlesztett BLONDME Blush Wash fokozza és fenntartja a finom pasztell színárnyalatokat a szalonlátogatások között:

 • BLUSH WASH SILVER – A lágy, ezüst-szürke tónusért
 • BLUSH WASH LILAC – A hűvös, lágy levendula tónusért
 • BLUSH WASH STRAWBERRY – A puha, rozé tónusért
 • BLUSH WASH APRICOT – A gyengéd, barackos tónusért

ÚJ BLONDME Blonde Lifting

Az ÚJ BLONDME Blush Wash termékcsalád mellett a Schwarzkopf Professional ÚJ szintre emeli a világosítást azzal, hogy három vadonatúj színárnyalattal egészíti ki a BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting sorozatot.

A BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting sorozat akár öt színmélységig terjedő, erőteljes, mégis finom világosítást biztosít, mindössze egy egyszerű lépésben. Az integrált Bonding Technológia megvédi a hajszerkezetet a világosító folyamat során, míg az egyedülálló pigment kombináció hosszantartó színsemlegesítést biztosít a finom szőke árnyalatoknak.

BM TubeBox Blonde Lifting

BLONDME Blonde Lifting Szortiment

A BLONDME BOND Enforcing Blonde Lifting sorozat három új árnyalattal bővül:

 • L-ICE-IRISE (ÚJ) – Az igazi semlegesítő hatás, ideális sötétebb hajalapokhoz
 • L-STEEL BLUE – Nagyon erős semlegesítő hatás, ideális sötétebb hajalapokhoz
 • L-ASH (ÚJ) – Erős semlegesítő hatás sárga-narancs mellékszínek esetében
 • L-ICE – Anti-sárga hatás
 • L-CLEAR (ÚJ) – Természetes szőke tónus, ideális az egyéb világosító árnyalatok hígításához
 • L-SAND – Természetes szőke, bézs karakterrel

ÚJ BLONDME Stílus újdonságok

Az #EXPRESSYOURBLONDME kampány részeként a nyár ikonikus BLONDME stílus, az úgy nevezett Gemini Icon megalkotásában részt vett Kim Vö, a Schwazkopf Professional BLONDME Nagykövete:

 • HOLLYWOOD GLAM

Az ÚJ BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting árnyalatok, a Bond Enforcing Premium Lightener 9+ és Kim Illumi-Blonde technikájának használatával, a HOLLYWOOD GLAM stílus teljesen a ragyogásról, a természetes külsőről, a káprázó szőkeségről és a csillogó fényességről szól.

BLONDME EMILY 01 183 V4 1

 • PASTEL BLOOM

Az ÚJ BLONDME Blush Wash és a Wash'N'Blush technikának köszönhetően azonnali pasztell színárnyalattal tölti meg a szőke hajat. A PASTEL BLOOM stílus a teljesen a totális hordhatóságról, a lágy, tompított színekről és a fénylő csillogásról szól.

BLONDME EMILY PINK UNDONE 01 246 V5 1

„Az általam megalkotott szőkeség titka a mögötte álló szenvedély és a személyiség... a célom, hogy minden vendégemnél felfedezzem a bennük rejlő szőkeséget.” 

Kim Vō | A Schwarzkopf Professional BLONDME Nagykövete

 June 13 KimVo

További BLONDME részletek

Kövesd a Schwarzkopf Professional-t a közösségi oldalakon a @schwarzkopfprohu-n keresztül és tarts lépést a BLONDME kollekcióval az #EXPRESSYOURBLONDME és #BLONDME hashtagekkel. A szociális média tartalmakat több exkluzív, színfalak mögötti tartalommal, szőkítő trükkökkel és tippekkel, valamint oktató videókkal töltjük meg, egyenesen a BLONDME véleményvezéreitől. 

A BLONDME újdonságai 2018 júniusától elérhetőek a Schwarzkopf Professional partnerszalonokban.