Ahogy kezdünk hozzászokni az „új normálhoz”, a Schwarzkopf Professional Essential Looks csapata újra az innovációra, inspirációra és a kreativitásra fókuszálva dolgozik a trendek meghatározásán, hogy beindítsuk 2021-et, a hajszínek évét… Üdvözöljük a Royal Glory kollekciót!

skp szinezdujra color enablers banner 0304 01

 

TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ HAJ A TÖKÉLETES SZÍNÉRT!

A Schwarzkopf Professional Colour Enablers termékcsaládot egy átfogó rendszerként fejlesztettük ki, hogy a végletekig tökéletes színváltoztató szolgáltatással nyűgözd le még a legkritikusabb vendégeidet is.

Bizonyára nem újdonság, amikor azt mondjuk, hogy a vendég hajának állapota nem pusztán a végső színeredményt, de a teljes folyamatot meghatározza. Nincs két egyforma haj- és fejbőr szükségletű vendég - vannak, akik a porózus hajukra, mások inkább az érzékeny bőrükre szeretnének megoldást találni. Ezeket természetesen mind figyelembe kell venni a professzionális színváltoztatás során, a megfelelő vendégélmény biztosítása ugyanakkor épp olyan fontos, mint a szolgáltatás technikai lépéseinek teljes mértékű kiaknázása.

A Schwarzkopf Professional pontosan azért fejlesztette ki a Color Enablers célzott és megbízható termékcsaládját, hogy minden alkalommal olyan szolgáltatást biztosíthass, ami után a vendéged elégedetten lép ki az ajtón.

fő kép min

#BLONDESOFTHEWORLD

A szőke árnyalatok száma végtelen

A BLONDME emiatt egy olyan átfogó hajfestékekből és hajápoló termékekből álló portfóliót alkotott meg, amely célzott megoldást kínál a szőke haj összes szükségletére.

A prémium csomagolásban érkező, átdolgozott formuláinak köszönhetően – dedikált alsorozat színkódokkal és továbbfejlesztett technológia segítségével – a BLONDME-termékek biztos pontot jelentenek a vendégek számára az otthoni hajápolás során.

slideshow kép 2

A Fibre Clinix új, szalon-exkluzív, teljesen moduláris termékcsaládja az élvonalbeli tudományos újdonságokat ötvözi a személyre szabható eredményekért a szalontól az otthoni hajápolásig.