Kedves Partnerünk!

Tekintettel a koronavírus (COVID-19) terjedésével kapcsolatos, gyorsan eszkalálódó helyzetre, a Henkel Magyarország Kft. felelős vállalatként úgy döntött, hogy a Beauty Care Professional üzletág dolgozói és partnerei egészsége érdekében 2020. március 16. és április 30. között felfüggeszti akadémiai képzéseit.

covidblog

Kérlek kísérjétek figyelemmel az emaileket és közösségi csatornáinkat, amelyben folyamatosan tájékoztatást nyújtunk az aktuális helyzetről!

Ezzel egyidejűleg kérünk Benneteket, hogy mind a magánéletben, mind pedig az üzleti életben alkalmazzátok a korábban Magyarország kormánya által kibocsátott higiéniai ajánlásokat illetve megelőzésre vonatkozó intézkedéseket!

Az akadémiai képzések újraindításáig, ajánljuk szíves figyelmetekbe az https://ask-elearning.com/_/ oldalunkat, ahol egy gyors és ingyenes regisztrációt követően helyszíntől és időponttól függetlenül, minden termékünkkel kapcsolatos technikai információt megtaláltok egészen a színelmélettől az összetevőkön át a hasznos tanácsokig.

Bízunk benne, hogy hamarosan javuló helyzetről számolhatunk be és mielőbb újra indulhatnak a képzéseink, addig is jó egészséget kívánva: Együtt. Szenvedéllyel a hajért.

A Schwarzkopf Professional csapata