A mi figyelmünket sem kerülte el, hogy töretlenül nő azoknak a szőke hajú vendégeinknek a száma, akik olyan szolgáltatásokat keresnek, amelyek hatékony eszközt nyújtanak számukra az egészséges és fényes szőke árnyalatok megőrzéséért folytatott küzdelmükben. A Schwarzkopf Professional vezető szőke hajra tervezett márkája, a BLONDME pontosan erre a keresletre válaszol a legújabb újdonságával, a Detoxifying System termékcsalád bemutatásával. 

Az egészséges kinézetű, ragyogó szőke hajért: A BLONDME Detoxifying System a Schwarzkopf Professional első kimondottan szőke hajszínre tervezett termékcsaládja, amely újjáéleszti és védi a hajat három egyszerű lépésben. Az új termékcsaládunk elkötelezett a hosszan tartó ápolás mellett, ezért a termékeink beépített kötéserősítő technológiát, C-vitamint, aminosavat, moringa magot, nem utolsó sorban pedig a méregtelenítő, erősítő és oltalmazó hatóanyagairól ismert almasavat is tartalmaznak.

A BLONDME Detoxifying System 2019 májusától érhető el a Schwarzkopf Professional szalonokban.

A BLONDME Detoxifying System bemutatása

A környezeti hatások – úgymint a szennyeződés és klór –, valamint a styling termékek a megfelelő védelem nélkül könnyedén fakóvá és rezes árnyalatúvá változtathatják még a legszebb szőke árnyalatokat is. A Schwarzkopf Professional BLONDME Detoxifying Systemnek köszönhetően a szőke hajú vendégek nem csak újjáéleszthetik, de sokkal hosszabb ideig is élvezhetik a vakítóan szőke árnyalataikat.

Detoxifying System Purifying Bonding Shampoo

BLONDME Detoxifying System Tisztító Bonding sampon (1000 ml / 250 ml)

Egy tisztító balzsam, amely eltávolítja a termékmaradványokat és az ásványi anyag lerakódást a haj külső rétegéről:

  • Gyengéden tisztít, anélkül, hogy elnehezítené a hajat - almasavval (hatékony méregtelenítő)
  • Eltávolítja a por, styling termékek és kemény vízásványok okozta szennyeződéseket a hajról
  • Használatától a haj puhává és rugalmassá válikDetoxifying System 5g Shots Sachet
BLONDME Detoxifying System Shot (5 x 5 g egy adagos kiszerelés szalonoknak)

Keverd össze frissen a BLONDME Keratin Restore Bonding All Blondes Maszkkal a szalonokban elérhető méregtelenítő szolgáltatás részeként és élvezd, ahogy:

  • Eltávolítja a kemény vízásványokat és egyéb lerakódásoka
  • Erősíti a hajat a belső rétegektől kifelé
  • Helyreállítja a haj ragyogását és fényességét


Detoxifying System Bi Phase Bonding and Protecting Spray

BLONDME Detoxifying System Kétfázisú Kötéserősítő és Hajvédő Spray (150 ml)

Egy mindennapos használatra szánt hajvédő permet, amely hidratálja és óvja a hajat a káros környezeti hatásoktól: 

  • Vízlepergető réteget képez
  • A méregtelenítő moringa magkivonattal gazdagított formula lezárja a kutikulát és védi a haj külső rétegét
  • Használd minden hajmosást követően


A szalonokban elérhető BLONDME Detoxifying System méregteleníti és azonnal felfrissíti a hajat, valamint visszaadja az egészséges tündöklését a fakó szőke árnyalatoknak. A méregtelenítés eredményeinek fenntartásáról pedig az otthoni használatra szánt BLONDME Detoxifying System Tisztító Bonding Sampon és a BLONDME Detoxifying System Kétfázisú kötéserősítő és hajvédő spray gondoskodnak.

A nemzetközi BLONDME nagykövet és díjnyertes balayage szakértő, Jack Howard ezekkel a szavakkal foglalta össze a szőke haj iránti múlhatatlan szenvedélyét:


„A szőke hajúak tudják, hogy milyen nehézségekkel jár a ragyogó árnyalataik frissességének és fényességének fenntartása a mindennapi környezeti hatásokkal, úgymint a vízzel és szennyeződésekkel szemben. Évek óta küzdök azzal, hogy hatékony segítséget biztosítsak a vendégeimnek ebben, de most, az új BLONDME Detoxifying System végre megoldotta ezt a problémát - mindezt pedig természetesen a BLONDME márkától elvárt teljesítménnyel és hatékonysággal.”Kövesd a @schwarzkopfprohu-t, a @schwarzkopfpro-t és a #BLONDME hastaget a közösségi médiában, és maradj naprakész a legújabb híreket és termékfrissítéseket illetően.