A Schwarzkopf Professional bemutatja az ÚJ ammóniamentes ESSENSITY Szőkítőporát, amellyel minden korábbinál kényelmesebb szőke szolgáltatás biztosítható!

Olyan terméket szerettünk volna kifejleszteni, amivel a fodrászok úgy teljesíthetik a vendégeik különböző kéréseit, hogy közben nem kell a hagyományos festékekre jellemző kellemetlen szagoktól és hajsérülésektől tartaniuk! A Schwarzkopf Professional épp ezért egy ammóniamentes szőkítőporral bővítette az ESSENSITY portfóliót, amellyel természetes hatású, egészséges szőke eredmények alkothatóak, akár 7 színmélységnyi világosításon keresztül! Íme a Schwarzkopf Professional első ammóniamentes szőkítőpora.

Az ESSENSITYVEL a fodrászok ammónia nélkül alkothatnak csodálatos szőke árnyalatokat!

Essensity Ammonia free Lightener

ESSENSITY: Hajfesték portfólió és technológia

Az ESSENSITY jelenleg 58 természetes árnyalatból álló szortimentből áll. A kollekció minden terméke ammóniamentes és páratlan minőségű hajszínező teljesítményt biztosít. Az ESSENSITY-hajfestékek megőrzik a haj sötétebb és világosabb árnyalatait, tincshű eredményeket és akár 100%-os ősz haj fedést biztosítanak, 4 színmélységnyi világosításon keresztül.

Az ESSENSITY-hajfesték sikerének titka a Phytolipid-technológiában rejlik, a kimagasló színteljesítményről pedig az átalakított festékpigmentek és növényi alapú olajok (amelyek az egészséges hajban is jelenlévő lipideket tartalmaznak) kombinációja gondoskodik.

Az új, parfüm- és ammóniamentes ESSENSITY Szőkítőporral a fodrászok új és kiegészítő szőke szolgáltatásokkal is bővíthetik portfóliójukat.

ESSENSITY: Digitális támogatás és oktatás

Az ESSENSITY Ammóniamentes Szőkítőpor bevezetésének megünnepléséhez a Schwarzkopf Professional egy vadonatúj lookot készített, amelynek elkészítését lépésről-lépésre is megtalálod a www.schwarzkopfpro.com weboldalon, egyéb márkatippek társaságában. A Schwarzkopf Professional hajfestéssel foglalkozó ASK szemináriumán a fodrászok elsajátíthatják káprázatos és egyedi hajszínező szolgáltatások mibenlétét, ezáltal pedig többletbevételre tehetnek szert a termékek értékesítésével és a vendéghűség elmélyítésével. Foglald le a helyed egy pillanat alatt a Schwarzkopf Professional weboldalán!

Kövesd nyomon a bevezetést, maradj velünk a közösségi médiában is (@schwarzkopfpro), és fedezd fel az ammóniamentes szőkítőpor erejét az #ESSENSITY keresőcímkén keresztül.

Az új Ammóniamentes Szőkítőport 2020 márciusától található meg az ESSENSITY hajfesték portfóliójában.

A Henkelről Henkel világszerte kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik. Az erőteljes márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a társaság vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben, világszerte. A Henkel Laundry & Home Care és a Beauty Care üzletágaiban vezető pozícióban van sok piacon és kategóriában, szerte a világon. A 1876-ban alapított Henkel több mint 140 éves sikert tudhat maga mögött. A Henkel 2017-ben 20 milliárd euró árbevételt és 3,5 milliárd euró korrigált üzemi eredményt ért el. A Henkel három – Loctite, Schwarzkopf és Persil – vezető márkája együttesen több mint 6,4 milliárd euró árbevételt ért el. A Henkel világszerte több mint 53 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, a fenntartható érték létrehozásának közös célja és a közös értékek egyesítenek. A fenntarthatóság elismert vezetőjeként a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban az első helyet foglalja el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik. További információért kérjük, látogasson el a Henkel angol nyelvű honlapjára: www.henkel.com http://www.henkel.com