fő kép min

#BLONDESOFTHEWORLD

A szőke árnyalatok száma végtelen

A BLONDME emiatt egy olyan átfogó hajfestékekből és hajápoló termékekből álló portfóliót alkotott meg, amely célzott megoldást kínál a szőke haj összes szükségletére.

A prémium csomagolásban érkező, átdolgozott formuláinak köszönhetően – dedikált alsorozat színkódokkal és továbbfejlesztett technológia segítségével – a BLONDME-termékek biztos pontot jelentenek a vendégek számára az otthoni hajápolás során.

 blondmecare

SZEMÉLYRE SZABOTT KÖTÉSERŐSÍTŐ ÁPOLÁS

A fejlett 3D Bonding-technológiával ellátott BLONDME termékek a szakemberek és szőke hajú vendégeik első számú választása, ha a haj színváltoztatásáról vagy ápolásáról van szó. A BLONDME termékek mindegyikét úgy alkottuk meg, hogy a kiváló eredmények ne menjenek a haj épségének rovására.

 • A BLONDME ALL BLONDES Light alsorozat egy könnyed tápláló rendszer vékonyszálú-normál szőke hajra. Eper selyemfa fehérje-komplexszel

 • A BLONDME ALL BLONDES Rich alsorozat egy intenzív tápláló rendszer normál - durva tapintású szőke hajra. Kasmír-fehérje-komplexszel

 • A BLONDME ALL BLONDES Detox alsorozat egy tisztító rendszer minden hajtípusra. Skandináv gyapot fehérje-komplexszel

 • A BLONDME COOL BLONDES Neutralizing alsorozat egy hideg pigmenteket tartalmazó rendszer, amely segít a sárgás és rezes elszíneződés eltávolításában és semlegesítésében. Amaránt-fehérje-komplexszel

 • A BLONDME BLONDE WONDERS védő formulái gondoskodnak az ápolt, gyönyörű hajviseletekről. Bármely BLONDME hajápoló termékkel használhatóak, extra fényt és puhaságot kölcsönöznek a hajnak

                                                05 Session BlondeMe Stills SLE052805 Session BlondeMe Stills SLE0545 Fond05 Session BlondeMe Stills SLE0717 másolata 11zon

 

FEDEZD FEL HAJÁPOLÓ TERMÉKCSALÁDJAINKAT

                                  05 Session BlondeMe Stills SLE0524   05 Session BlondeMe Stills SLE0545 Fond   BlondeMe SLE 2857 Zusatz Doppel  

                                         ALL BLONDES                             COOL BLONDES                      BLONDE WONDERS

 

 

INNOVATÍV 3D CARE TECHNOLÓGIA

KÖTÉSVÉDELEM + KÖTÉSKÉPZÉS

A MAKULÁTLAN SZŐKE HAJ TITKA

A fejlett Bonding-technológiával ellátott BLONDME termékek a szakemberek és szőke hajú vendégeik első számú választása, ha a haj színváltoztatásáról vagy ápolásáról van szó. A BLONDME termékek mindegyikét úgy alkottuk meg, hogy a kiváló eredmények ne menjenek a haj épségének rovására:

 • Kötésvédelem a színváltoztatás során
 • Ápolás-kötésképzés
 • Ápolás-kötések fenntartása

 

 1.haj             2. haj                   3. haj

 

1. KÖTÉSVÉDELEM A SZÍNVÁLTOZATÁS SORÁN   

 • A hajfestékeinket beépített Bonding-technológiával állítottuk elő
 • Összeköti a hajrostokat az erős szerkezeti kötések érdekében
 • A minimalizált hajtöredezettségért  

 

 

 

 

2. ÁPOLÁS – KÖTÉSKÉPZÉS

 • A szalon-exkluzív ápoló termékeinket a 3D Bond Creation-technológiával állítottuk elő
 • Új kötéseket képez és stabilizálja a hajszerkezetet
 • A hosszú távon is erős és rugalmas hajért

 

 

 

3. ÁPOLÁS - A KÖTÉSEK FENNTARTÁSA

 • Az otthoni hajápoló termékeinket a 3D Bond Creation-technológiával állítottuk elő
 • Fenntartja a kötéseket az időpontok között
 • Meghosszabbítja a színeredményeket, hogy a haj a lehető legtovább megőrizhesse fényét

 

 

 

 ALL BLONDES RANGE

ab ls ab lscab lm ab rs

 

ALL BLONDES

Light Sampon

A BLONDME All Blondes Light Sampon egy szulfátmentes sampon, amely gyengéden tisztítja és ápolja még a legérzékenyebb szőke hajat is. 1000 és 300 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 

ALL BLONDES

Light Spray Balzsam

A BLONDME All Blondes Light Spray Balzsam egy hajban maradó spray vékonyszálú-normál szőke hajra. 200 ml-es    kiszerelésben érhető el.

 

ALL BLONDES

Light Maszk

A BLONDME All Blondes Light Maszk intenzíven táplálja, ám közben nem nehezíti el a vékonyszálú-normál szőke hajat. 300 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

ALL BLONDES

Rich Sampon

A szulfátmentes BLONDME All Blondes Rich Sampon gyengéden tisztítja és táplálja a normál - durva tapintású szőke hajat. 1000 és 300 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 

ab rc ab rm ab ds ab dm

 

ALL BLONDES

Rich Balzsam

A BLONDME All Blondes Rich Balzsam mélyreható táplálást biztosít a normál - durva tapintású szőke hajtípusoknak. 1000 és 250 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 

ALL BLONDES

Rich Maszk

A BLONDME All Blondes Rich Maszk intenzíven és mélyrehatóan táplálja, megerősíti és puhává varázsolja a normál - durva tapintású szőke hajat. 1000 és 200 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 

ALL BLONDES

Detox Sampon

A BLONDME All Blondes Detox Sampon gyengéden tisztítja, ám közben nem nehezíti el a hajat. 1000 és 300 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 

ALL BLONDES

Detox Maszk

A BLONDME All Blondes Detox Mask újjáéleszti és megtisztítja a szőke hajat az ápolt fejbőrérzet érdekében. 1000 és 200 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 

ab vs

 

ALL BLONDES

Detox Vitamin C Shot

A BLONDME All Blondes Detox Vitamin C Shot a BLONDME All Blondes Detox Sampon és Maszk együttes használatával eltávolítja a kemény vízásványokat és egyéb lerakódásokat a fakó, elszíneződött szőke haj élénkségének helyreállításához. 5 x 5 grammos kiszerelésben érhető el.

 

COOL BLONDES TERMÉKCSALÁD

cb ns cb nsc cb nm

 

COOL BLONDES

Neutralizing Sampon

A hideg szőke hajra szánt BLONDME Blondes Neutralizing Sampon segít a rezes és sárgás elszíneződések eltávolításában és semlegesítésében. 1000 és 300 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

COOL BLONDES

Neutralizing Spray Balzsam

A BLONDME Cool Blondes Neutralizing Spray Balzsam segít a sárgás elszíneződések semlegesítésében és káprázatos fényt kölcsönöz a hajnak. 150 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

COOL BLONDES

Neutralizing Maszk

A BLONDME Cool Blondes Neutralizing Maszk segít a rezes és sárgás elszíneződések eltávolításában és semlegesítésében. 200 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 

BLONDE WONDERS TERMÉKCSALÁD

bw rbbw gm

 

BLONDE WONDERS

Restoring Balm

A BLONDME Blonde Wonders Restoring Balm védi a hajat a töredezéstől. A formula lezárja a töredezett hajvégeket, amitől a haj puha és fényes lesz. 75 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

BLONDE WONDERS

Glaze Mist

A BLONDME Blonde Wonders Glaze Mist hidrofób réteget képez, amely lezárja a hajfelszínt és védi a káros külső hatásoktól. 150 ml-es kiszerelésben érhető el.

 

 BeFunky collage 10

#BLONDESOFTHEWORLD

Hiszen a tökéletes szőke sokoldalú

A szőke árnyalatok száma végtelen. A szőke a napcsókolta enyhe árnyalatoktól kezdve az erős platináig bármi lehet. Lehet olyan meleg árnyalatú, mint a karamell, vagy olyan hideg, mint a jég. A szőke haj játékosságot és magabizotsságot testesít meg.

A szőke az egyik legnagyobb kihívást jelentő, mégis sokak által kedvelt szín - amelyet legtöbben még mindig elérhetetlennek tartanak.

A #BLONDESOFTHEWORLD kampányban 9 globális metropolisz szőke variációi szerepelnek. A tökéletes szőke sokszínű - hiszen mindenki számára van egy szőke árnyalat, függetlenül a bőrszíntől, a haj típusától, a haj színétől és a nemtől!

 ITT AZ IDEJE EGY KIS VERSENYNEK

NYERJ EGY 2 NAPOS UTAT A SCHWARZKOPF PRO HAMBURGI TRENDLABORJÁBA

OSZD MEG A "BLONDES OF THE WORLD" KREÁCIÓDAT INSTAGRAMON ÉS TAGGELD A @SCHWARZKOPFPRO -T , VALAMINT HASZNÁLD A #BLONDME ÉS #BLONDESOFTHEWORLD HASHTAGEKET

  RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK