Mi, a Schwarzkopf Professional-nél hiszünk az állandó önképzésben, fejlődésben és fejlesztésben is. Ezért is volt nagy öröm számunkra, mikor megkötöttük a BWnet-tel közös együttműködési szerződésünket, melynek keretein belül fodrász partnereinknek lehetősége nyílik kipróbálni és a mindennapokban használni a BWnet kínálta online ügyviteli, időpontfoglaló és marketing rendszer Light csomagját.

BWnet logo schwarzkopf professional

Összegyűjtöttük, milyen lehetőségeket kínál akár a Te szalonod számára is a BWnet Light csomagja:

Önálló website építésének lehetősége mobilon is, ahol bemutathatod szalonodat, szakembereidet. Admin felülettel rendelkező önálló profil kialakítása a bwnet.hu népszerű szépészeti közösségben.

Eredménye: több online találat a szalonra, szakembereidre, több online érdeklődő.

Online beírókönyv-naptár, ami egy Cloud (azaz felhő) alapú szolgáltatás mely biztonságos, áttekinthetőbb adatkezelést biztosít számodra. Az adatokhoz csak a Te szakembereid, recepciósod és a szalontulajdonos férhet hozzá – minden jelszóval védett.

Eredménye: Hasznos statisztikai adatok, fogyasztói szokások nyerhetők ki belőle, mely által átláthatóbb lesz az üzleti eredményed és láthatóvá válnak számodra a gyenge pontok.

Online időpontkérő rendszer - SMS értesítővel

A vendégek a Bwnet Light profilodon egy gombnyomással időpontot kérhetnek szalonodba.

Eredmény: Azonnal jelzést kapsz a vásárlói szándékról, illetve arról a személyről, aki be szeretne jelentkezni hozzád.

A BWnet Light csomag bármikor prémiumra váltható, kedvezményesen előfizethető, akár a cég kínálta ügyviteli rendszerrel is összeköthető.

Mik a Prémium funkciók?

• Online időpontfoglaló modul, automata SMS és e-mail értesítő szolgáltatással

• Online marketing megoldások

• PR cikkek készítése a szalonról

• Ügyviteli megoldások (készletkezelés, leltár, számlázás)

bwnet frufru schwarzkopf professional

A BWnet-hez korábban csatlakozott már egyik kiemelt partnerünk, a Frufru Szépségszalon is, ők ezt mondták a rendszerről:

„Köszönjük a BWnet segítségét! A rendszerben egyszerűbben áramlik az információ és kényelmesebb a recepciós munka a szalonban. Könnyebb a kapcsolattartás a fodrászainkkal, kozmetikusunkkal és a vendégeink is imádják a korlátlanságot, amit az online foglalással biztosítunk számukra. Mi ezért választottuk a BWnet prémium csomagot.”

Ide kattintva tudsz regisztrálni a BWnet Light csomagra.

A BWnet üzletfejlesztési tanácsadói segítséget nyújtanak a tervezésben, betanulásban és a bevezetésben is. Találkozz velük a Trendfesztivál 2016 rendezvényén a BWnet pultnál, ahol személyre szabott ajánlattal várnak minden érdeklődőt. A rendezvényre a Schwarzkopf Professional területi képviselőinél tudsz jegyet váltani. Elérhetőségüket itt találod.