Tapasztalataink szerint a vendégek a szőke hajszínen túl vágynak a trendi hideg és matt barna árnyalatokra is, amelyek kifinomult megjelenést kölcsönöznek viselőjének. A Schwarzkopf Professional válasza az Essential Looksban bemutatott IGORA RAW Essentials kollekció, amelyet új árnyalatokkal, innovatív, új technikákkal és a legújabb inspirációval gazdagítottunk.

 

Szüntelenül azon munkálkodunk, hogy elhozzuk a legfrissebb trendeket a fodrászoknak. A Schwarzkopf Professional a tincshű barna árnyalatok új termékcsaládjával szélesíti az IGORA-portfóliót, amelyek maximális intenzitást, lenyűgöző, hideg színirányokat és púderes, matt finisht biztosítanak... tökéletes választás az őszi-téli évszakokra!

IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar árnyalatok:

A városi élet és a nyers természet ellentéte inspirálta az IGORA vadonatúj hideg és tompa barna árnyalatokból álló palettáját, amely a hajat bársonyossá és esztétikussá varázsolja:

  • IGORA Earthy Clay – kifinomult, föld és poros barna árnyalatok a nyers szépséget idéző, irizáló lookokhoz
  • IGORA Ashy Cedar – az IGORA legerősebb semlegesítő tónusai, a benzin és a hamvas barna színvilág árnyalataival a leghidegebb barna színeredményekhez

A szalonok alapkellékét képező új árnyalatok a hideg, matt és semleges színirányokban gazdagítják a teljes IGORA-portfóliót, amely a barna színvilág egy alternatív, púderes variációját kínálja. A formulát kimondottan a sötétebb alapokon végzett szőkítés vagy melírozás során szükséges erős semlegesítéshez alkottuk meg. Az egyedi pigmentkeverék semlegesíti a nem kívánt vörös / narancs tónusokat és lenyűgöző hideg és matt barna eredményeket biztosít, a tökéletes színeredmények érdekében.

Ashy cedar Earthy clay igora royal vibrance

Duál hajfestés felsőfokon:

  • Az IGORA ROYAL termékeket a nagyteljesítményű hajfestékeket és tartós eredményeket kereső vendégeknek ajánljuk
  • Az IGORA VIBRANCE termékek a tökéletes választás a félénkebb, alacsony elkötelezettséggel járó lookok vagy színfrissítést kedvelők számára

Mivel az IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar mindkét szortimentben elérhető, ezért az ugyanolyan árnyalatokat használó duál hajfestés még soha nem volt ennyire egyszerű! A fodrászok könnyedén használhatják az egymáshoz illő IGORA VIBRANCE árnyalatokat

a haj hosszának és végeinek frissítéséhez az IGORA ROYAL szolgáltatás során, ahol tartós hajfestékre kizárólag a lenőtt részeken van szükség. Mindez nemcsak, hogy több szolgáltatás lehetőséget kínál a fodrászok számára, és több választási lehetőséget a vendégeknek, hanem jobb hajminőséget, fényesebb és élénkebb hajszínt eredményez.

IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar lookok és szolgáltatások

Az új IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar bevezetésének méltó ünnepléseként a Schwarzkopf Professional a nemzetközi színnagykövetével, Lesley Jennisonnel együtt két vadonatúj szalonoknak szánt technikát fejlesztett ki. Megérkezett az egyedi #alicebands technika! Az új technikákkal a fodrászok kifinomult módon elegyíthetik a színeket, a vendégek ezáltal minimalista, városias eredményeket kaphatnak:

  • 1. Look – IGORA Earthy Clay #alicebands A csábító barna árnyalatok kifinomult kombinációját horizontálisan elhelyezett „Alice Bandekkel” készítettük, amely lenyűgöző színátmenetet képez a meleg és hideg árnyalatok egyedi színvilága között.

Earthy clay Igora

  • 2. Look – IGORA Ashy Cedar #alicebands A hideg és semleges barna izgalmas játéka, amelyet vertikálisan elhelyezett „Alice Bandekkel” értünk el a jeges és kifinomult, hideg look érdekében.

Ashy cedar Igora

„Egyszerűen imádom a modern lookokat, amelyeket az új IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar árnyalatokkal készíthetek. Bársonyosak, hidegek és tényleg gyönyörűen dolgoznak - a semleges barna színvilág teljesen új változatáról van szó.”

– Lesley Jennison, a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Színnagykövete

Az új IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar lookok a Schwarzkopf Professional 2019-es Essential Looks kollekciójában is feltűnnek majd, az új URBAGANZA trend részeként. A Schwarzkopf Professional hivatalos weboldalán és közösségi média csatornáin többek között kulisszák mögötti tartalmak, oktatóvideók és egy Lesley Jennisonnel készült inspiráló interjú is várja a látogatókat.

Légy része a gyarapodó színközösségünknek és merülj el az #IGORA digitális világában, melyben a Schwarzkopf Professional nagykövetei és hajművészei szakértői tanácsait, szakmai javaslatait a közösségi média fiókjainkon keresztül veled is megosztunk.

A legfrissebb termékhírekért és trendi lookokért kövesd a @schwarzkopfpro-t, a @schwarzkopfprohu-t és az #IGORAROYAL #TEAMIGORA #TipsTuesday hastageket.

Az IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar nemzetközileg 2019 szeptemberétől érhető el.