Az Essential Looks egy évente kétszer kiadott trendkollekció, ami fodrászokat és vendégeket egyaránt inspirál divatanyagaival. A frizurákat a Schwarzkopf Professional nemzetközi kreatív fodrászmesterei állítják össze, felhasználva a márka termékújdonságait.

Minden félévben három különböző trend kerül bemutatásra, lássuk, mi a legújabb trend:

 

Silver Glory

Silver Glory 2 Silver Glory 1

A divatházak és a tervezők egyaránt adóznak a mindenütt jelenlévő szín, a FEKETE imádatának. Ebben a szezonban a fekete ragyogó kosztümök és ruhák karcsú sziluettjeiben és finom nőies részleteiben ölt testet. Ennek a trendnek az esszenciája a rafinált, mégis keveset mutató elegancia, “she’s a lady” (ő egy igazi Nő) stílussal.

Ebben a trendben megfigyelhető, ahogyan a modern és az időtlen klasszikus egymásra talál a rövid bubitól a homlokfürtökön át a hosszabb hajig mindenben. A modelljeinken használt hajformázó termékeknél a teljeskörű finish-re helyeztük a hangsúlyt, amelyek optimális végeredményt és külsőt eredményeznek.

 

Layered Chic

Layered Chic 1 Layered Chic 2

Amíg sok tervező eddig elzárkózott a vaskos körvonalaktól az elmúlt időszakban, ebben a szezonban újra teret kapnak a vastag, kötött darabok. A trend sikerének kulcsa a ruhadarabok egymásra való rétegzettségében áll, amely csodás egyedi stílus kialakítására kínál lehetőséget, és egyben egy nagyon modern megközelítése a kötött ruhadarabok viselési módjának.

Az Igora Royal Absolutes árnyalatokat használtuk a színkombinációk kialakításában, mind a gazdagabb, mind pedig a világosabb tónusok tekintetében, amely harmonikusan és maximális fedőképességgel működött. Emellett a világosabb színárnyalatok használata a kontúrvonalakon vagy a haj elülső részein természetes és esztétikus módon segít keretet adni az arcnak.

 

Heritage Blend

Heritage Blend 2 Heritage Blend 1

Skótkockás és pepita mintás anyagok kombinációja egy csipetnyi tartánnal, amely tökéletes, klasszikus vibrálást hoz létre. Ezek a viseletek a régmúlt, kézzel szabott, tradicionális ruhaköl- temények világát idézik. Ezek azok az időtálló értékek, amelyek nagy hatással bírnak a szezon tradicionális szabásaira, különös figyelmet fordítva minden apró részletre, amelyek ismét előtérbe kerülnek.

Ahogy az idő múlásával a hajszín változik, bőrünk tónusa is világosabbá válik, így hát ennél a trendnél egyszerű dolgunk volt a színválasztás tekintetében. Az Igora Royal Absolutes Age Blend árnyalatokat használtuk természetes hajszíneken, hogy vonzó, természetes hatású színeredményeket érjünk el, amely harmonizál a haj és a bőr természetes tónusával egyaránt.