Ebben a trendben kétségkívül a színek dominálnak! A színek ereje egy inspiráló és varázslatos világot tár fel előttünk, ahol mindenkinek lehetősége van arra, hogy valami olyat alkosson, amelyet korábban még senki.

A sokszínűség és egyediség a világ legnagyobb sikertörténete marad, a Schwarzkopf Professional 2019:2 Essential Looks kollekciója pedig elhozza a tökéletes egyensúlyt: a trendek nem csak a divatimádók szívét melengetik meg, hanem az egyszerű, viselhető és mindennapi lookok kedvelőit is.

A Schwarzkopf Professional nemzetközi kreatív igazgatója, Simon Ellis (@thesimonellis) szavaival élve az őszi-téli kollekció:

„Ez az önkifejezés vadonatúj, rendkívül sokszínű világa, ahol mindenki kellőképp szabad ahhoz, hogy az legyen, aki akar és gyakorolja a kreatív önkifejezését, minden lehetséges módon. Bár a változás illatát fújja felénk a szél, az autentikusság iránti kereslet továbbra is töretlen. Milyen legyen tehát a jövő hajfestéke? Miért is ne tükrözhetné pontosan ezt az ellentmondást?”

A Creating Tomorrow’s Colour Today kollekció a szélsőségekből merít ihletet, és 8 vadonatúj lookot és technikát hoz el NEKED - mindezt természetesen a világ legfantáziadúsabb hajművészeinek tolmácsolásában. Ezt a trendet a világ divatkaméleonjainak szánjuk, éljenek akárhol a világban...

Essential Looks Creating Tomorrow’s Colour Today Kollekció:

Az Essential Looks hű marad önmagához és a kollekció elhozza a kifutók világát a szalonkész variációkon, lookokon és trendeken keresztül, amelyek tökéletes választást jelentenek a féktelen divatfanatikusoknak és az állandó megújulás kedvelőinek is.

Trend 1 – Color Clash

Magabiztosság és varázslatos lélek - a Color Clash az élénk színvilágot egy modern, kifinomult keretbe zárja...

A divat iránti szeretetünk számtalan helyre kalauzol el bennünket, de valahogy az az érzésem, hogy az egész akkor az igazi, ha nagyot szól. Ebben a történetben az árnyalatok merészek, az ellentétek káprázatosak, a sziluettek erősek, de az egészet áthatja egy gazdag mégis lágy folyamatosság, a picit alábecsült és megkopott erő. 2

  • Color Clash: Kifutó Look – Anastasia (@anagii_)

A Schwarzkopf Professional nemzetközi colour nagykövete, Lesley Jennison (@lesleyjennison) IGORA VIBRANCE új hideg rózsaszín árnyalatával megalkotott jeges-fehér szőke lookjával új szintre emeli a #pinkhairdontcare trendet! Joana Neves (@joananeves) nagykövetünk a rövid haj mellett döntött, amelyet a sokoldalúan felhasználható tőemelő OSiS+ Soft Dust termékkel formázott meg.

Color Clash Kifuto Look Anastasia

  • Color Clash: Szalon Look 1 – Carla (@carlapereirax)

Az IGORA VIBRANCE lila csíkok finoman átszövik a természetes sötét loknikat a színkísérletező, Edoardo Paludo (@edoardopaludo) kezei alatt. A Schwarzkopf Professional editorial nagykövete, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) rövid afro frizurát készített a trendhez, amely remekül kihangsúlyozza a festést. A look frissességének és hidratáltságának megőrzéséhez és az egészséges, üde loknik elérése érdekében használd a Mad About Curls Superfood Maszkot.

Color Clash Kifuto Look Carla

  • Color Clash: Szalon Look 2 – Selena (@selenasofia)

Lesley Jennison látványos fényekkel és rejtett mélységekkel emeli be a lépcsőzetes hullámokat, illetve a meleg csokibarna árnyalatokat a hajba az IGORA VIBRANCE színek segítségével. Míg Joana Neves „befejezetlen” hatást kölcsönöz a hosszú hajnak, a dús hatást és száraz textúrát a titkos receptjével, az OSiS+ Texture Craft használatával éri el.

Color Clash Szalon Look 2 Selena

Trend 2 – Urbaganza

A vagány, városias hangulat autentikus újraértelmezése. Az Urbaganza sima, tiszta fényen keresztül gondolja újra a klasszikusokat...

Hideg, tiszta, hanyag; az Urbaganzában egyesül az egyedi önkifejezés és a városias hangulat. Átértékelt szabályok, merészen újragondolt klasszikusok és váratlan kombinációk adják a stílus központi elemét. Felrázzuk az egyszerű formát és bőrből készült anyagokba öltöztetjük a tiszta sziluetteket. A vonalak élesek és a tiszta fény dominál!

  • Urbaganza: Kifutó Look – Amy (@amyinfluence)

Edoardo Paludo az ezüstös IGORA VIBRANCE színekkel árnyalja a töveket a szélsőséges, mégis káprázatos look és tündöklő fényesség érdekében. Tyler Johnston tépett, rövid frizurát vágott, mielőtt az OSiS+ Soft Texture hajformázóval befejezetlen, természetes esésű és textúrájú összhatást kölcsönzött volna a looknak.

Urbaganza Kifuto Look Amy

  • Urbaganza: Szalon Look 1 – Maša (@mashabacer)

Lesley Jennison az IGORA ROYAL Earthy Clay nyers, mély árnyalatait az IGORA ROYAL arany színeivel elegyíti, a kifinomult, barna finish elérése céljából. A stílus és szemlélet gyönyörű kontrasztját Tyler Johnston egy vállig érő, „durván szárított” textúrával és egy arcot keretező tépett frufruval éri el. A végeredmény? Eszméletlen! Használd a BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Chocolate sampont, hogy bezárd és megőrizd a friss, telített hajszínt.

Urbaganza Szalon Look 1 Masa

  • Urbaganza: Szalon Look 2 – Mieke (@miekevisser23)

A megszokott városi barna árnyalatokat Lesley Jennison egy fémes elemmel dobja fel, amelyet a hideg IGORA ROYAL Ashy Cedar és IGORA ROYAL Naturals árnyalatok elegyével ért el. Tyler Johnston hosszúra hagyja a hajat a hajszín fényességének fokozásáért, és finom vágásokat készít, amely remekül harmonizál a haj természetes textúrájával. A BC Bonacure Fibre Clinix Tribond-szolgáltatást ajánljuk, ha mélyreható ápolásra van szükséged.

Urbaganza Szalon Look 2 Mieke

Trend 3 – Texture Tension

Bemutatjuk a #raincolor-t, a Schwarzkopf Professional izgalmas új hajfestési technikáját, amely a volumen és textúra bársonyos illúzióját kelti a hajon. Ez a trend teljes egészében az átlátszóságról, egyszerűségről, tisztaság erejéről, árnyalt természetességről, pasztell és törtfehér színekről szól...

A kevesebb néha több, különösen akkor, ha arra vágyunk, hogy valaki a zajban is meghallja a suttogásunkat. Ez a történet a strukturált egyszerűségről, a sértetlenségről és az időtállóságról szól; törtfehér csillan meg az átlátszó paneleken, a hamvas haj pedig egyszerre hat rendkívül természetesnek és varázslatosan tarkának a textúrált világosságban.

  • Texture Tension: X-presion (@xpresioncreativos)

E trend elkészítéséhez a Schwarzkopf Professional a kreatív kísérletező, X-presionnel dolgozott együtt, aki mindig tartja magát a filozófiájához: „az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas hajjal éljük!”. Egy vadonatúj, vizuális illúziót keltő technika, a #raincolor, kidolgozása során a művészcsapatunk a legtisztább IGORA ROYAL hajfestékekkel dolgozott együtt az arany és barna csillogó kontrasztjának megteremtéséhez, amelynek köszönhetően a végeredmény épp olyan, mintha az esőcseppek csillannának meg a hajon.

  • Texture Tension: Kifutó Look – Petra (@petrahegedus)

A haj hosszú és teljes frufru keretezi. Az IGORA ROYAL szín a különböző #raincolortexture technikáknak köszönhetően rétegezett, több „esőcseppel” merészebb összhatás érhető el.

Texture tension szalon Look Petra

  • Texture Tension: Szalon Look 1 – Bo (@bodonttryme)

A szalonváltozat egy rövidre vágott, tépett bob-frizura, egy #raincolorvolume csavarral; az erősebb, térhatású változatért váltogasd a világosabb és sötétebb IGORA ROYAL árnyalatokat.

Texture tension szalon Look Bo

Alkosd meg a saját #raincolor lookjaidat:

Ezek a technikák egy zseniális, könnyedén használható sablonfólián keresztül robbantak be a köztudatba. Készíts gyorsan egyedi és különleges eredményeket a lézervágott fóliák segítségével, amely lehetővé teszi a colouristok számára, hogy saját, gyönyörű #raincolor hatást érjenek el egy pillanat alatt.

Essential Looks Web Alkalmazás & Trendriport

Az Essential Looks világa már vár rád a www.essentiallooks.com oldalon! A meghívóért fordulj a helyi Schwarzkopf Professional képviselődhöz, aki feloldja a legújabb trendeket rejtő kódot... Kifutói inspirációval, tippekkel & trükkökkel, szerkesztői tartalmakkal és még sok minden mással készülünk!

Ne felejtsd el követni a @schwarzkopfpro-t a közösségi médiában és maradj velünk a legújabb lookokért, termékekért, webináriumokért és helyi eseményekért a #apassionforhair és #essentiallooks hastageken keresztül.

A Creating Tomorrow’s Colour Today Kollekció 2019 októberétől lesz elérhető a Schwarzkopf Professional weboldalán és az ASK Education fórumain.