Lendületesség, érzelmesség és önkifejezés - leginkább e három szóval jellemezhetjük Schwarzkopf Professional szezonális haj- és divattrendjeit összefoglaló 2019/1. Essential Looks kollekciót. A márka 2019. tavaszi/nyári lookjait a vezető nemzetközi hajszakértőink tolmácsolásában élvezheted – akár most azonnal.

Az együttműködés fontosságának jegyében a Schwarzkopf Professional folytatja a nemzetközi fodrász véleményvezérekkel és művészekkel megkezdett közös munkát, azzal a céllal, hogy idén is olyan autentikus kollekciót alkosson, amelyből sugárzik a kreativitás.  

 Névtelen 1

A Schwarzkopf Professional nemzetközi kreatív igazgatója, Simon Ellis (@thesimonellis) szavaival élve:

„Az Essential Looksra mindig egyfajta lehetőségként tekintünk, nem pedig kőbe vésett szabályként.

Mindent csak addig csinálj, ameddig örömödet leled benne.

A központban már nem a hagyományos szépségideálok hajszolása áll.

 Itt nem a követőid vagy a like-ok száma a legfontosabb, hanem: TE magad. 

Természetesen beépítjük az alaptrendeket, de az autentikusság, a hétköznapiságból való kitörés inspirál minket minden egyes stílusnál..."

A kreatív szabadság és valódi egyediség szellemiségében megalkotott Creating Tomorrow’s Hair Today kollekció 8 naprakész lookot tartalmaz, amelyeket 3 forradalmi trendirányzaton keresztül tolmácsolunk. Az Essential Looks kollekció egyik ékessége a legújabb márkánk, a tbh – true beautiful honest termékcsalád bevezetése, amellyel a Schwarzkopf Professional megnyitja kapuit az autentikusság új korszaka előtt.

Essential Looks Creating Tomorrow’s Hair Today kollekció – a trendek:

Az Essential Looks kifutói stílusa könnyedén felismerhető az éles és nyers lookjairól, a szalon lookoknál ezzel szemben egy kifinomult, hétköznapibb stílus dominál, amely tökéletes választás a személyre szabott átalakításokhoz!

  1. Trend – Feminine Active

Gondolj az utcai trendekre, ahol a divatot a kifutói stílus és a valódi világ összefonódása jellemzi.

Ez a trend magába olvasztja az irodai, éttermi, koktél parti és a klubbok hangulatát is. A sportos viselet egyre nőiesebb, a maga lágyan rétegzett stílusával, átlátszó anyagaival, lágyabb színeivel, aszimmetrikus vágásaival és dekoratív elemeivel.  Köntösök és tornacipők. Öltönyök és papucsok.  Melegítőnadrágok és magassarkú cipők. Izgalmas sportok. Izzadság nélkül. Befejezetlenség. Minimális smink. Maximális szórakozás. Őrizd meg a nőiességed, sodorjon bárhová az élet.

A Feminine Active kifutói és szalon lookok hajvágását a Schwarzkopf Professional Editorial stylistja, Tyler Johnston (Schwarzkopf Professional@tylerjohnstonhair) készítette, a festés pedig a színkísérletező, Edoardo Paludo (@edoardopaludo) keze munkáját dicséri.

  • Feminine Active – Kiemelt kifutói look

feminine catwalk

A kiemelt kifutói stílushoz rövidebb hajvágást készítettünk, amelyet lágy, befejezetlen stylinggal és minimalista sminkkel egészítettünk ki. A hajszínt az IGORA ROYAL hideg szőke tónusával árnyaltuk, a KÉK BOLD COLOR WASHES samponnal pedig egy éles színcsavarral toldottuk meg az összképet.

  • Feminine Active – Kiemelt szalon look

feminist salon

A kiemelt szalon lookot egy finom élű, váll alá érő vágás és szinte észrevehetetlen, frissességet sugárzó smink jellemzi. A look többárnyalatú hajszínének megalkotásához az IGORA ROYAL arany és réz árnyalatait használtuk.

  1. Trend – Luxe Vibe

Visszatértek a nyolcvanas évek ikonikus darabjai! A hajviseleteket a dús hatás és a balayage kontúrozás jellemzi.  

Meg se próbálj ellenállni a trend csábításának! Ez a look egyszerre nagy, merész, szőke, eszes és pimasz: nagy volumen, masszív balayage kontúrozás egészíti ki a túlméretezett sziluetteket, a válltömést és neon részleteket a világmegváltó kinyilatkoztatáshoz. A nyolcvanas évek stílusai újratöltve! Ebből a stílusból árad a magabiztosság és a karizma, lookok egyszerre hétköznapiak és kényelmesek. Hagyd, hogy elkápráztasson a lenyűgöző hajviselet, a vonzó személyiség és a vidám hangulat kombinációja. Az üzeneted mindig meghallgattatik - még akkor is, ha az csak egy érzéki suttogás.

A Luxe Vibe kifutói stílust Tyler Johnston és Edoardo Paludo álmodták és valósították meg, előbbi a hajvágásról, utóbbi pedig a hajfestésről gondoskodott. A szalon look pedig a Schwarzkopf Professional hajstylistjának, Joana Neves-nak (@joananeves) és a BLONDME nagykövet, Jack Howardnak (@jackhowardcolor) az érdeme.

  • Luxe Vibe – Kiemelt kifutói look

luxevibe catwalk

A kiemelt kifutói stílushoz félhosszú hajat alkottunk meg, annak sokoldalúsága miatt. A tündöklő, bézs alapárnyalatot az IGORA VIBRANCE festékkel hoztuk létre, amelyet a BLONDME homok és eper tónusokkal árnyaltunk tovább. Ha esetleg egy kis önbizalomerősítőre lenne szükséged, egészítsd ki ezt a minimalista stílust egy leheletnyi bronz finish-sel.

  • Luxe Vibe – Kiemelt szalon look

luxevibe salon

A kiemelt szalon look megőrzi a haj rétegezését, a hosszabb oldalt pedig nagy és látványos stylinggal emeltük ki – feltűzve vagy hullámokban kiengedve egyaránt viselhető. A hajszín mély, barna alapját finom, szabadkézi technikával felvitt arany melírokkal gazdagítottuk, amelyhez BLONDME termékeket használtunk. A smink a szemekre helyezi a hangsúlyt.

Ez a trend 4 további lookot mutat be 3 különböző modellen. Az elkészítésben a Schwarzkopf Professional színszakértője, Lesley Jennison (@lesleyjennison), a kretív stylist Richard Ashforth (@richardashforth), a vendég hajművész Julia Vorontsova és Tony El Mendelek volt a segítségünkre.

luxevibe salon russian

  1. trend – Self-Made Youth

Legyen szó akár a stílusodról, akár a hajviseletedről: „soha ne mondd, hogy soha” - itt ugyanis „bármi megtörténhet”.

Ezt a trendet a nyílt és határozott üzenete tölti meg élettel. A Self-Made Youth a következő generáció, amely merőben különbözik a korábbiaktól. Erős lélek. Popzene és politika. Sokkoló és szociálisan érzékeny. Éles és érzékeny. Nem követ. A saját maga híve, nem megvásárolható. Nem tetszik? Nem érdekli. Hajviselet az önkifejezés szolgálatában. Egyedi. Sokoldalú. A szemed előtt fejlődik. Mondj nemet a szürkeségre. Döntsd le a határokat, tépd le a béklyóidat és törj ki. Mi következik?

A Self-Made Youth kifutói stílus hajvágásáért Tyler Johnston, a festésért pedig Edoardo Paludo felelt. A szalon look hajvágását a Schwarzkopf Professional észak-amerikai nagykövete, Rossa Jurenas (@rossajurenas), a hajfestést pedig Lesley Jennison készítette.

  • Self-Made Youth – Kiemelt kifutói look

selfmadeyouth catwalk

A kiemelt kifutói lookhoz tépett hatású, textúrált élű vágást készítettünk, amely tükrözi a trend szellemiségét. A hajszín non-konformista, az élénk, RÓZSASZÍN, LILA és KÉK színekből álló BOLD COLOR WASHES samponok tulajdonképpen az önkifejezés előtti tisztelgésünk. Sminktippek egy nem hétköznapi személyiséghez: elektromos kék pillák és tejfölszőke szemöldök.

  • Self-Made Youth – Kiemelt szalon look

selfmadeyouth salon

A kiemelt szalon-look rövidebb formára lett vágva, mely egy kerek frufrut és tépettebb hátsó frizurát eredményez. A szőke IGORA VIBRANCE alap egy egyedi színlökést ad az arcot keretező, merész, sárga tincsekkel. A smink finom és minimalista, csak egy kis fényt helyez a szemek köré és az ajkakra.

tbh – true beautiful honest

Az Essential Looks kollekció keretei között megálmodott új Schwarzkopf Professional márkával, a tbh – true beautiful honest hajfestékekkel tulajdonképpen a belső szépség ereje előtt kívánunk tisztelegni.  A tbh – true beautiful honest célja, hogy az egységes fedés helyett fenntartsa a haj természetes szépségét: úgy fejti ki hatását, hogy közben megőrzi a haj természetes mélységeit és magasságait - ez a forradalmi újítás pedig minden esetben sokoldalú és páratlanul egyedi hajszíneket eredményez.

A tbh – true beautiful honest a valódi élet szépségéből merít, ahol az autentikusság több egy egyszerű trendnél.
Ez egy életmód, gondolkodásmód és egy mozgalom.

180711 SCHWARZKOPF B 02 0019 v2 CMYK 1

Essential Looks alkalmazás és trendriport

Éld át a teljes Essential Looks élményt a www.essentiallookscollection.com weboldalon, és engedd, hogy a trendek életre keljenek előtted a videókon és interjúkon keresztül. Nézz be hozzánk hasznos tippekért, trükkökért, termékfrissítésekért és még sok más izgalmas ihletért. Az Essential Looks inspirációk és oktatóvideók megtalálhatóak a Schwarzkopf Professional hivatalos weboldalán és az ASK Education fórumain.

Maradj naprakész és kövesd a @schwarzkopfpro-t és a @schwarzkopfprohu-t a közösségi médiában, további inspirációért pedig keresd az Essential Looks kollekciót a #apassionforhair és az #essentiallooks hastageken keresztül.

 

A Creating Tomorrow’s Hair Today kollekció 2019. áprilistól elérhető.