A Fibreplex a Schwarzkopf Professional újdonsága, mely egy innovatív, három lépéses hajkötés-erősítő rendszer, ami szőkítés, festés és világosítás során védelmet ad a hajnak.

Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd: hajad egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is.

A Fibreplex az innovatív Fibre Bond Technológiának köszönhetően erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajban, melyek úgy nyújtanak védelmet a vegyi kezelések során, hogy “önmagukat áldozzák fel” a kezelések alkalmával. Ennek köszönhetően a haj nem sérül, sőt, a végeredmény egy még épebb, egészségesebb és fényesebb haj – annak ellenére, hogy vegyi kezelést hajtottunk végre rajta.
A Fibreplex kezelés elsősorban a Schwarzkopf Professional szalonokban érhető el. A termékcsalád No. 3 terméke a Bond Maintainer, mely a kezelést követően az otthoni ápolásra lett kifejlesztve, célja, hogy fenntartsa a jelentősen javult hajminőséget.
5 + 1 ok, miért érdemes kipróbálnod és vendégeidnek ajánlanod a Fibreplex hajkötés-erősítő extra szolgáltatást:

  1. Hajad a szőkítés, világosítás és festés során még egészségesebb, fényesebb lesz.
  2. A hajszín nem változik a plusz szolgáltatás hatására, a hajminőség kimagasló lesz.
  3. A Fibreplex használatával a hatóidő sem változik, így a vegyi kezelés éppen annyi időt vesz igénybe, mint amennyi eredetileg lenne.
  4. Hajad a kezelés hatására hosszantartó, extra fényt kap.
  5. Nincs többé szöszös haj, hiszen a Fibreplex kezeléssel a haj felszíne teljesen simává válik.

Vendég vagy és megtetszett a Fibreplex hatása? Keresd meg a hozzád legközelebbi szalont és próbáld ki a Fibreplex szolgáltatást! A Szalonkeresőért kattints ide.