2016 eleje óta a hair's[ku:l] is a Schwarzkopf Professional csapatát erősíti. A Fehér Tamás és Hoglmayer Attila vezette szalon már korábban letesztelte a Schwarzkopf Professional termékeit; vendégeiket 2016-tól pedig egy teljesen átalakított és megújult üzletben fogadják. A váltás részleteiről kérdeztük őket.

hairskul Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016

Miért váltottatok márkát?

Igazából ez nagyon fura dolog volt. Egyáltalán nem éreztük magunkat rosszul korábbi cégünknél sem. Sőt. Igazából volt bennünk egy kíváncsiság: szerettük volna felrázni magunkat azzal, hogy valami számunkra nagyon új dolgot próbálunk ki.

Miért éppen ezt a márkát választottátok?

Látjuk a márkában a potenciált, a rugalmasságot, a fiatalos mentalitást és úgy vesszük észre, hogy egyre jobban fejlődő cégről van szó. Sokszori ismerkedés után sikerült meggyőzniük bennünket.

Miért tetszett meg a Schwarzkopf Professional?

Fontos volt, hogy olyan legyen a termékpaletta, ami hasonlóan jó minőséget képvisel, mint az eddig használtak. Emellett azt is szerettük volna, hogy csapatunknak legyen lehetősége megmutatni magát szakmai porondon. Folyamatosan fejlődünk, fejlesztjük a hair’s[ku:l]-t és szerintünk lényeges, hogy ennek legyen visszaigazolása is. Pont azt láttuk meg a Schwarzkopf Professional hozzáállásában, hogy teret ad nekünk, és mindenhez rugalmas áll.

Vendégeitek számára ez milyen változást jelent a szalonban?

A vendégeink is észrevették a változást. Mások az illatok és máshogy nyúlunk a termékekhez. Élvezik. Nagyon izgis ez nekünk is, mivel új távlatok nyíltak meg előttünk a haj textúrájának kialakításában. Az meg végképp vicces, hogy régóta volt egy jellemző illatfelhő az üzletben, és most, mintha újra fodrásztanulók lennénk, egy teljesen új élményt kapunk a Schwarzkopf Professional termékektől. Szeretjük!

 hairskul Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016.2

Kíváncsi vagy a hair's[ku:l] munkáira? Gyere el 2016. március 5-én a Schwarzkopf Professional Trendfesztivál 2016 eseményre. Jegyek a területi képviselőknél kaphatók, kattints elérhetőségükért!