A nemzetközi fodrászközösség elkötelezett támogatójaként a Schwarzkopf Professional felajánlja támogatását a HelpYourSalon.com szolidaritási kezdeményezésén keresztül, amellyel a nehéz helyzetbe jutott fodrászok helyzetén igyekszik javítani...

A koronavírus kitörése további korlátozásokkal jár majd, amelyek az életünk minden részletére hatással lesznek. A szalonokat a szakemberek és vendégek érdekében legtöbben bezárták, ami egyet jelent azzal, hogy a fodrászok bevétele jelentősen lecsökkent. A Schwarzkopf Professional szolidaritást vállal a nemzetközi fodrászközösséggel és a tudása legjavával igyekszik támogatni, fenntartani és segíteni a bajba jutottakat. Ennek egyik hangsúlyos eleme a HelpYourSalon.com, amely kezdeményezést a fodrászok megsegítésére hoztuk létre.

helpyourblog1

HelpYourSalon.com – Kezdeményezés a fodrászok megsegítésére

Egy szalon több az általa kínált szolgáltatásoknál. A fodrászok nem csak gyönyörű hajviseleteket készítenek nekünk, de olyan barátként állnak mellettünk, akiknél az apró-cseprő gondjaink mindig meghallgattatásra találnak. Velünk ünneplik életünk nagy pillanatait és magabiztossággal töltenek el bennünket a rossz és a jó időkben egyaránt. A helyi közösségekben a fodrászok hosszan tartó kapcsolatokat ápolnak a vendégeikkel. Ne felejtsük el, hogy mindig számíthatunk rájuk a bajban! Ebben a nehéz időszakban a szalonok nagy része bezárt, a fodrászoknak pedig szüneteltetniük kell azt, amiben a legjobbak. Olyan időszak előtt állunk, amely könnyen a helyi üzletek bezárásával és a fodrászok ellehetetlenülésével fenyegethet.

Szolidaritási kampányt hirdetünk a fodrászok megsegítésére, a HelpYourSalon.com-mal együttműködve pedig ingyenes platformot biztosítunk utalványok értékesítéséhez, amin keresztül a szalonok és független fodrászok azonnali bevételre tehetnek szert, így pedig túlélhetik a zárva tartást. A szalon profiljának létrehozása gyors és egyszerű:

  • Nincs szükség online shopra
  • A regisztráció egyszerű és kevesebb, mint 2 perc alatt elvégezhető
  • Regisztrálj vagy lépj be a PayPal-számládra
  • Személyre szabható utalványok
  • A bevétel közvetlenül a fodrász PayPal-számlájára kerül - nincs közvetítő, nincs késés
  • Nincs regisztrációs vagy bejelentkezési díj
  • Tudasd a vendégeiddel is a WhatsAppon és egyéb közösségi média platformokon!
  • Ingyenes! Nincs regisztrációs, sem bejelentkezési díj vagy átutalási költség.

A hűséges vendégek utalványokat vásárolnak, amelyeket a nyitást követően felhasználhatnak majd. A szalonok kedvezményes áron kínálhatják bármely előzetesen megvásárolt szolgáltatásukat, ezáltal pedig megalapozhatják a kezdeményezés sikerességét. A szalonok akár adományokat is kérhetnek azoktól a vendégektől, akik esetleg nem korábban jelentek meg a megbeszélt időpontokban.

Kiállunk egy szebb jövő felépítése mellett! Az elmúlt héten a feje tetejére állt a tökéletesnek hitt életünk. A világ sokunk számára talán soha többé nem lesz ugyanaz a hely. Tiszta szívből kívánjuk, hogy találj megnyugvást ebben az embert próbáló időszakban. Szeretnénk levenni a válladra nehezedő óriási terhet, ezért létrehoztunk egy új közösségi platformot, ahol megoszthatjuk egymással a gondolatainkat, álmainkat, reményeinket és félelmeinket. Olyan hely ez, ahol közzétesszük az oktatási ötleteinket, mindennapi eszmefuttatásainkat és szakmai tanácsokkal látunk el, hogy ezekből a feszült napokból is kihozhasd a lehető legtöbbet. Az összefogás most fontosabb, mint valaha, hiszen a sikerünk záloga az együttműködésben rejlik. Szükségünk van rád, a büszke és kreatív fodrászra, neked pedig ránk, a vezető szakemberek csapatára, akik ezekben a percekben is elkötelezetten kutatnak új ötletek után, hogy tovább folytathasd azt, amire feltetted az életedet – a GYÖNYÖRŰ HAJVISELETEK megalkotását! – Simon Ellis | Nemzetközi kreatív igazgató

Most kell összefognunk. Kövess minket a közösségi médiában és oszd meg a véleményedet a kezdeményezésről a #HelpYourSalon és #schwarzkopfpro – ne felejtsd el megjelölni a @schwarzkopfpro illetve @schwarzkopfprohu tageket.

A felület jelenleg angol (www.helpyoursalon.com) és német nyelveken (www.helpyoursalon.de) érhető el, de hamarosan érkezik a magyar nyelvű változat.