Adj új lendületet a hajfestési szolgáltatásaidnak a Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10 márkájával még ma!

2019 júniusban a Schwarzkopf Professional megbízható és kimondottan gyors hajfestés szolgáltatásokra tervezett márkája, az IGORA COLOR10 hat tartós, természetes hatású, hideg árnyalattal bővíti a szortimentjét – trendi hajszínek, mindössze 10 perc alatt! Ha eleged van az időigényes hajfestésekből, ám nem szeretnél lemondani a káprázatos színekről, keresd az IGORA COLOR10 szolgáltatásokat a Schwarzkopf Professional szalonokban.

IGORA COLOR10: Fast-Colour-technológia

A gyorshordozóként működő aminosavhordozó-technológiának köszönhetően, a színpigmentek gyorsabban épülnek be a hajszálakba.
Az IGORA COLOR10 nem csak, hogy 10 perc alatt képes kifejteni a hatását, de az ápoló formula hosszan tartó színeredményt és akár teljes fedést is biztosít.

Igora Color10 flatlay2

IGORA COLOR10: ÚJ Lookok és szolgáltatások szalonoknak

Az új IGORA COLOR10 szolgáltatások a természetes és hideg árnyalatok lenyűgöző választékát kínálják, amelyek mindegyikével kifinomult, diszkrét, mégis trendi eredmények érhetőek el! Két vadonatúj, szalonok számára kifejlesztett szolgáltatást alkottunk meg, amelyekkel a szakemberek teljes mértékben kihasználhatják az új árnyalatok előnyeit:

Ha kifinomult, vagány lookot szeretnél, válaszd a színeket káprázatosan kiemelő Colour Grading technikát. A lookot a szabadkézi technikával, finom árnyalással érjük el. Vigyél fel sötétebb árnyalatokat a lenőtt részekre, a haj hosszán pedig dolgozz szőkébb tónusokkal, és garantált a természetes hatású, kiegyensúlyozott végeredmény!

A Shine Halo look egy finom árnyalatokat kombináló, multidimenziós hatású stílus. Ennél a looknál három különböző árnyalattal dolgozunk, amelyeket hátulról előre, leválasztásonként viszünk fel. A leválasztások mértékét és a kiválasztott árnyalatokat igazítsd a haj hosszához és sűrűségéhez, hogy az eredmény egy ragyogó frizura legyen.

Az IGORA COLOR10 teljes, 32 árnyalatból álló szortimentje egymással teljes mértékben keverhető, amely lehetővé teszi a fodrászoknak, hogy erősítsék a szalonjuk üzleti potenciálját a gyümölcsöző szolgáltatásokon – például a gyors tőfestésen, színpanelek elhelyezésen vagy gyorsfestésen – keresztül. A rövidebb szolgáltatási időnek köszönhetően az IGORA COLOR10 a tökéletes választás az utcáról betévedő vendégeknek, a bizonytalanoknak és mindenkinek, aki értékeli a gyors hajfestési szolgáltatásokat.

További információért keresd az IGORA COLOR10 portfóliót – beleértve a legújabb természetes hatású és hideg árnyalatokat, illetve az ezekhez megfelelő technikákat – a Schwarzkopf Professional weboldalán: www.schwarzkopfpro.com. Váltsd valóra az elképzeléseidet az ASK Education hajfestési szemináriumaival!

Ne felejtsd el követni a @schwarzkopfpro-t a közösségi médiában, és maradj naprakész a legújabb IGORA COLOUR10 lookokkal és inspirációval az #IGORACOLOR és #IGORA hashtageken keresztül.

Igora Color10 2