igora royal highlifts cover

 1  2

#BeIGORA

Légy Tiszta. Légy Erős. Légy Szőke. Légy Üde. #BeIGORA

IGORA ROYAL Highlifts – Világosítás és technológia

Az IGORA ROYAL Highlifts árnyalatokat kifejezetten azoknak a vendégeknek alkottuk meg, akik természetes hatású, hidegszőke eredményekre vágynak – érzékeny hajszerkezetük károsodása nélkül.

Az egyedülálló TrueLift Komplex-szel ellátott, innovatív formula a festékpigmentek és világosító összetevők optimalizált kombinációját tartalmazza, amely még intenzívebb világosítást nyújt, miközben semlegesíti a meleg melléktónusokat a tökéletes színeredményekért.

A közvetlenül a festékkrémbe épített, innovatív Fibre Bond-technológia hatékonyan védi a kötéseket a hajszerkezeten belül a szőkítés során. Az IGORA ROYAL Highlifts árnyalatok használatakor egy védőréteg alakul ki a hajkötések körül, amelynek köszönhetően kevesebb kötés semmisül meg, mint a Fibre Bond-technológia nélküli szolgáltatás során.

 
 3  4

 

  6

ICE BLONDE

HIDEG, MINT A JÉG!


Erőteljes, de titokzatos megjelenés, amely a legtisztább és legmenőbb szőke eredményt kínálja lágy pasztell árnyalatokkal.

Az erőteljes és ütős jégszőkéért!

Használt termékek:

14

 

   7
 1. Lépés  2. Lépés  3. Lépés
   8
 4. Lépés  5. Lépés  6. Lépés

 

  9

MULTI-TONAL BLONDE


TÖBB TÓNUSÚ SZŐKE


Ez a csábító megjelenés lenyűgözően ötvözi a különböző szőke árnyalatokat és élénk, többtónusú színt hoz létre, amely gyönyörű, modern, napsütötte megjelenést kölcsönöz a hajnak.

Használt termékek:

10 

 

   11
 1. Lépés  2. Lépés  3. Lépés
   15 min
 4. Lépés  5. Lépés  6. Lépés

 

TUTORIAL

HOGYAN KÉSZÍTSD EL A MEGJELENÉSEKET

                      

 

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

HOGYAN HASZNÁLD A HIGHLIFTS-ET