igora royal mix kollekcio

 1                                                                                                                                                                                   

IGORA ROYAL MIX KOLLEKCIÓ

PANTONE által inspirálva.

 

A vendég hűségének elmélyítéséhez elengedhetetlen az egyes árnyalatok keverése, ami egyedi, személyre szabott színváltoztató szolgáltatásokkal valósítható meg. A színekkel való játékban szabadjára engedheted a benned rejlő kreativitást, hogy a vendéged kifejezhesse valódi önmagát – az IGORA ROYAL lehetővé teszi számodra, hogy az a colourist légy, aki mindig is lenni akartál, ebben pedig most a kimagasló szakértelmet és a színkeverés lehetőségeinek kimeríthetetlen tárházát ünneplő szoros együttműködés lesz a segítségedre.

  • A Schwarzkopf Professional és a PANTONE Color Institute együttműködése a színeket és a tökéletes színeredmények iránti elkötelezettséget ünnepli – mindezt az új IGORA ROYAL Mixek és a legtrendibb lookok ötvözésével, hogy a colouristok a forradalmian új IGORA ROYAL árnyalatok keverésének mestereivé váljanak.
  • Első lépésben a PANTONE azonosította az aktuális korszellemet tükröző színtrendeket, ami három színvilág létrehozásához vezetett: Novel Comfort, Quintessential és E-phoria.

„Színek nélkül nincs élet. Az általunk fogyasztott ételektől kezdve a növény- és állatvilág lenyűgöző szépségéig a színek határozzák meg világunkat. Az első dolog, amire emlékszel, és az utolsó dolog, amit elfelejtesz, az a szín.”

Laurie Pressman, a PANTONE Color Institute alelnöke

 

 

BEMUTATJUK A PANTONE INSPIRÁLTA 18 ÚJ IGORA ROYAL MIXET

 

NOVEL COMFORT

A PANTONE COLOR INSTITUTE SZÍN TREND ELŐREJELZÉSE ALAPJÁN

A természetből merített organikus, földhöz kötött színekből álló paletta célja, hogy megnyugtató biztonságot és kényelmet hozzon életünkbe. Arra bátorít minket, hogy tegyünk egy lépést hátra, és élvezzük az élet lassabb, organikusabb menetét. Ezek az időtálló színek rávilágítanak arra, hogy az egészségesebb életmódra törekedve becsüljük meg a fontos dolgokat és értékeket.

2 min

IGORA ROYAL MIXEK

PANTONE INSPIRÁLTA
LESLEY JENNISON ÁLTAL MEGALKOTVA
 
 3

 

 4

„Azt akartam, hogy a színeim egymásba olvadjanak, megnyugtató és életteli, tompa színeket teremtve, amelyek a nyugalom, a gyengédség és a biztonság érzését keltik... a bolygóval való összekapcsolódás érzését.”

Lesley Jennison
Nemzetközi Nagykövet
 

 

                                        

 

 

QUINTESSENTIAL

A PANTONE COLOR INSTITUTE SZÍN TREND ELŐREJELZÉSE ALAPJÁN

Ez a színvilág a hagyományokhoz való kapcsolatunkat tükrözi a jelenen át megélt nosztalgikus pillanatokon keresztül. Vidám virágárnyalatok együttese, amelyet a hűvös hamvasszürke és a cendré árnyalatok emelnek ki, hogy a végeredmény pozitivitást és reménységet sugalljon.

5 min

IGORA ROYAL MIXEK

PANTONE INSPIRÁLTA
ARJAN BEVERS ÁLTAL MEGALKOTVA
 
 6
 

IGORA ROYAL MIXEK

PANTONE INSPIRÁLTA
JOSIE VILAY ÁLTAL MEGALKOTVA
 14

 

 7  

„Mindig is nagyon inspiráltak a PANTONE trendek. Eddig a szürke és a rosé árnyalatoké volt a főszerep, de most megérkezett az új változat, ami annyira 2021-es!”

 

Arjan Bevers

Nemzetközi Colour Nagykövet

 

 

                                    

 

 

E-PHORIA

A PANTONE COLOR INSTITUTE SZÍN TREND ELŐREJELZÉSE ALAPJÁN

Ez a színvilág extravagáns és vidám árnyaltokkal ünnepli az önkifejezést a technológia világában. Ezek az optimista árnyalatok a mély lilától az élénk réz és vörös színekig örömöt és lendületet hoznak a mindennapokba.

8 min

IGORA ROYAL MIXEK

PANTONE INSPIRÁLTA
X-PRESION ÁLTAL MEGALKOTVA
 
 9

 

 10

„Spanyolországban imádjuk a vibráló színeket. A vörös a szenvedély és a csábítás magával ragadó színe. Az új árnyalatok megalkotása igazán mókás élmény volt.”

 

az X-presion színkísérletezői