Vissza az alapokhoz – A 6 új multitone természetes bézs árnyalat visszafogott divatárnyalatokat biztosít púderes csillogással. A púderes homok- és földszínek, amelyek már a smink- és körömdivatban egy jó ideje hódítanak, megérkeztek a hajfestékekbe is, melyekkel káprázatos szőke és barna hajszínek alkothatók meg.

NUDE Facebook

A legújabb trend: Nude árnyalatok

Az aktuális trendárnyalatok megérkeztek a szalonokba. A Nude már meghódította a divat több területét, itt az ideje, hogy a hajszíneket is uralja. Ráadásul a Nude nem egy kirívó trend: a természetesség a szalonvendégek 90%-ának igazán tetsző irányvonal és csak a fodrász kreativitásán múlik, milyen kombinációkat hoz létre a hajon. A Schwarzkopf Professional szalonokban 2016 februárjától már megtalálható a 6 új szín, ami újdonságot hoz a hajszínek területén. Az IGORA Nude hajszínek természetes megjelenést és eleganciát sugároznak. Ez a 6 új árnyalat pedig igazi kreativitást ad a fodrászok kezébe, melyek alkalmazásával teljesen új, fiatalos és lendületes hajszínek alkothatók meg a vendégek számára.

A trend sikerének titka, hogy mindenkire szabható. Akár üzleties megjelenést, akár szabadidős, hétköznapi stílust szeretnénk, a Nude trenddel minden megalkotható.

NUDE trend Schwarzkopf Professional

Hajfestési technikák az arc kiemelésére

Ints búcsút az egyen hajszíneknek és emelkedj ki a tömegből. Megfigyelted, hogy ha a világosabb árnyalatok az arc körül vannak elhelyezve, az ragyogó hatást biztosít és minden arcot megszépít, kiemel? A multitone színátmenetű hajviselet könnyed, elegáns és trendi megjelenést ad. Viseld bátran és ragyogj!

Az IGORA Nude sorozat árnyalatai

12-46 10-46 8-46 7-46 6-46 4-46

 

Tetszenek az új trendszínek? Oszd meg vendégeiddel is!