Ami korábban lehetetlennek tűnt, mára valóság… A Schwarzkopf Professional IKONIKUS FORMÁZÓ márkája, az OSiS+ Session Label bemutatja az ÚJ OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net terméket: egy szuperkoncentrált hajlakkot, amely azonnal szárad, mégis formázható marad. A hajlakknak ez az innovatív, új generációja lehetővé teszi, hogy a haj újrafésülhető maradjon, mégis megtartsa a formáját – tökéletes azoknak a fodrászoknak, akik a nem feltűnő, természetes hatású formázásra törekszenek.

Az egyéni igényekről gondoskodó OSiS+ Session Label a Schwarzkopf Professional vezető prémium formázó márkája. Az ikonikus termékcsalád – amely a fodrászok és a session stylistok mindennapi kelléke –, kiváló teljesítményt, igazi kézművességet és hosszan tartó, tökéletes viseletet biztosít. A legújabb technológiával ellátott OSiS+ Session Label rendkívüli teljesítmény elérésére képes még a „legkritikusabb” vendégek esetében is.

A hajművészek és a vendégek egyaránt felfedezhetik a tartás új típusát a formázás hősének, azaz az OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net terméknek a segítségével.

osis 1

Hogyan működik az OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net?

Legjobb tudásunk szerint forradalmasítottuk a hajlakkokat: az OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net egy szuperkoncentrált hajlakk, amely teljesen új szintre emeli a haj formázhatóságát és tartását.

Azonnal szárad, mégis teljesen eldolgozható, súlytalan, de egyúttal ellenálló tartást garantál:

  • Szuperszáraz: a Schwarzkopf Professional valaha volt legszárazabb hajlakkja* azonnali tartást biztosít, anélkül, hogy elnehezítené a hajat.
  • Szuperkoncentrált: a hagyományos hajlakkokkal ellentétben a polimer koncentrációja megközelítőleg kétszeres sűrűségű.
  • Szuper memóriahatás: a haj fésülhető marad, mégis megtartja a formáját.
  • Szuperhatékony: a koncentrált formulájának köszönhetően a 150 ml-es kiszerelés majdnem ugyanannyi használatra elég, mint a 300 ml standard változat**

A rugalmas, mégis tartós hatásért: egy ultra hosszan tartó memóriahatás segítségével az intelligens fújórendszer egyedi módon oszlatja el a magasan koncentrált formulát a hajon, a teljesen új típusú tartás eléréséért. A hajlakk mikroszkopikus cseppei egy pillanat alatt megszáradnak és nem terjednek szét a teljes hajon (ellentétben a hagyományos hajlakkokkal), az így képzett bevonat pedig rendkívül kellemes és rugalmas hálót alkot a hajon, ami ezáltal tartósan szabályozva marad. A koncentrált formulának köszönhetően továbbá - összehasonlítva egy hagyományos hajlakkal -, kevesebb termékre van szükség az ugyanolyan tartás az eléréséhez.

osis 2

Az OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net dióhéjban

Ideális a mindennapos szalonhasználathoz vagy alkalmi formázáshoz. Az OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net fejlesztése a session stylistok által használt fortélyokon alapszik:

  • A prémium kategóriás termék a lenyűgöző teljesítményével a tartás teljesen új típusát hozza el.
  • Azonnal száraz, mégis teljesen újraformázható hajlakk formula
  • Könnyed, természetes hatásúra formázott stílusért
  • Nem ragad, azonnal szárad, a haj pedig könnyed érzésű marad.

Fedezd fel a teljes OSiS+ Session Label termékcsaládot a Schwarzkopf Professional vállalat weboldalán, és maradj naprakész a Super Dry Memory Net termékeket illetően a közösségi médiában a @schwarzkopfpro-n, valamint az #OSiSSessionLabel, #MemoryNet és az #IconicStyling hastageken keresztül.

Az OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net 2018 szeptemberétől lesz elérhető.

 

* Akár 40%-al gyorsabban szárad, mint a OSiS+ Session Label Super Dry Fix

** A 150 ml kiszerelésű Memory Net megközelítőleg ugyanannyi használatra elég, mint a hagyományos 300 ml kiszerelésű Session Label 85%-a