Rekordkísérlet és jótékonysági fodrászfesztivál egyben? Igen! A Henkel Beauty Care Professional megálmodta, most pedig életre is kelti a Hairdressers United névre keresztelt 24 órás digitális fodrászfesztivál tervét, amelyen valamennyi Henkel-márka képviselteti magát.

A Henkel Beauty Care Professional büszkén jelenti be a Hairdressers Unitedot, az első 24 órás nemzetközi online hajfesztivált, amely 2020. május 5-én kerül megrendezésre!

blog

A fodrásziparral vállalt szolidaritásunk részeként egy korábban soha nem látott koncepciót keltünk életre azáltal, hogy egy digitális tető alá hozzuk a szakma legmegbecsültebb szaktekintélyeit. A 24 órás élő eseményen 19 országból érkező, 36 különböző hajművészt látunk vendégül – ez 13 különböző időzónát jelent! –, hogy megosszák velünk a tapasztalataikat és kreatív ötleteiket. Az előadások témái többek között az alábbi kérdéseket boncolgatják majd:

 • Hajfestési praktikák, beleértve a szőkítő, balayage- és blur-technikákat
 • Vágási és styling inspirációk, kitérve a borbélymesterségre is
 • Feltűzési technikák, fonástrendek

...és még megannyi más!

Hairdressers United digitális jótékonysági fesztivál a Fritz Henkel Stiftung támogatásával

Ebben az embert próbáló időszakban a fodrászoknak és vendégeiknek egyaránt szükségük van a közösség támogatására, amelyet sajnos nem mindenki érez. Ettől a szemlélettől vezérelve döntött úgy a Henkel, hogy megszervezi a Hairdressers United jótékonysági eseményt, amelynek célja, hogy az élő adásokon keresztül adományt gyűjtsön. A bevételt az utolsó forintig visszajuttatjuk a közösségnek, amely összeget kiegészítünk a Henkel és a Fritz Henkel Stiftung támogatásával*. A régióknak arra is lehetőségük nyílik, hogy segítsenek eldönteni az adományok helyét, legyen szó akár egy szűkölködő ipari szervezetről, a Vöröskeresztről vagy a United Ways-ről.

Mivel a történelemben korábban nem volt példa hasonló eseményre, a fesztivál célja egyúttal az is, hogy új GUINNESS WORLD RECORDS™ világrekordot állítson fel 2020. május 5-én a „leghosszabb interneten keresztül sugárzott, online fodrász szeminárium” kategóriában. Olyan lehetőség ez, ami egyszer adódik egy ember életében!

*100.000 euró összegig, amelyet a Henkel és a Fritz Henkel Stiftung (Alapítvány) ajánl fel

A Henkel Beauty Care Professional márkái és hajművészei

Egy soha nem látott esemény keretei között hozzuk össze az összes Henkel Beauty Care Professional márkát, hogy inspirációval lássák el a szakma apraja-nagyját.

Az eseményen a Henkel-család valamennyi kozmetikai márkája felvonul:

 • Schwarzkopf Professional
 • AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT
 • JOICO
 • INDOLA
 • Kenra
 • Sexy Hair
 • #MyDentity
 • Pravana
 • Alterna

SKP HairFestival AnnouncementFeed01SKP HairFestival AnnouncementFeed02SKP HairFestival AnnouncementFeed03

A Schwarzkopf Professional képviseletében olyan művészek teszik tiszteletüket, mint a brit nagykövetek, Lesley Jennison (@lesleyjennison) és Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair). Előadóink között köszönthetjük továbbá Linh Phan (@bescene) az amerikai és Natan Correia (@natancorreia) brazil nagykövetet, valamint a spanyol X-presion (@xpresioncreativos) kreatív kollektívát.

A Henkel-családból csatlakozik még az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT nagykövete, Hester Wernert-Rijn (@hesterwernert), a JOICO nagykövete, Larisa Love (@larisadoll), az INDOLA nagykövete, Denis Shefel (@shefeldenis), a Kenra nagykövete, Lo Wheeler (@lo_wheelerdavis), a Sexy Hair nagykövete,
Antonio Estrada (@antestradahair), a #MyDentity társalkotója, az egyetlen és utánozhatatlan Guy Tang (@guy_tang), a Pravana nagykövete, Taylor Rae (@taylorrae_hair), és végül, de nem utolsó sorban, az Alterna nagykövete, Paul Wintner (@wehostylist).

A teljes előadói listát a közeljövőben osztjuk meg, amelyen garantáltan további érdekes nevekre bukkanhatsz!

Hairdressers United Digitális Fesztivál: Hol és mikor?

A Hairdressers United a világ legnagyobb online jótékonysági fodrászfesztiválja, amelynek célja, hogy kreatív inspirációval lássa el a szakembereket, és támogassa az iparágat ebben a nehéz helyzetben. 

A 24 órás eseménynek a közösségi média ad otthont, az eseményt az Instagramon, Facebookon közvetítjük a YouTube segítségével, ahol kreatív tartalommal látunk el az élő adások közötti rövid szünetekben. Minden művész egy 45 perces adással jelentkezik, amelyben a szakterületükről hoznak egy kis ízelítőt. Az előadások során további adatokat osztunk meg a támogatás és a világrekord-kísérlet menetéről.  A résztvevők természetesen kérdéseiket is feltehetik a kérdezz-felelek session során.

Karikázd be a naptáradban a május 5-ét és tarts velünk a világ első digitális fesztiválján!
Csatlakozz ingyen, kényelmesen az otthonodból és less el hasznos tippeket, trükköket és tanácsokat a szakma krémjétől!

További részletekért kövesd a kedvenc Henkel Beauty Care Professional márkáidat az Instagramon! #TogetherWeStand #StrongBonds #HairdressersUnited

A Hairdressers Unitedot élőben közvetítjük a világ minden táján 2020. május 5-én.  Ne maradj le semmiről és kövesd a helyi csatornákat, valamint a művészek oldalait a @schwarzkopfpro @joico @alterna @pravana @kenra @sexyhair @indola @authenticbeautyconcept felhasználóneveiken keresztül!

A Henkelről A Henkel világszerte kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik. Az erőteljes márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a társaság vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben, világszerte. A Henkel Laundry & Home Care és a Beauty Care üzletágaiban vezető pozícióban van sok piacon és kategóriában, szerte a világon. A 1876-ban alapított Henkel több mint 140 éves sikert tudhat maga mögött. A Henkel 2017-ben 20 milliárd euró árbevételt és 3,2 milliárd euró korrigált üzemi eredményt ért el. A Henkel három – Loctite, Schwarzkopf és Persil – vezető márkája együttesen több mint 6,4 milliárd euró árbevételt ért el. A Henkel világszerte több mint 52 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, a fenntartható érték létrehozásának közös célja és a közös értékek egyesítenek. A fenntarthatóság elismert vezetőjeként a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban az első helyet foglalja el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik. További információért, kérjük, látogasson el honlapunkra: www.henkel.com

A Fritz Henkel Stiftungról

A társadalmi szerepvállalás, vállalati felelősségérzetünk megnyilvánulása, mely szilárdan beágyazódik a cég értékeibe. A Fritz Henkel Alapítványon keresztül a vállalat az üzleti tevékenységén túlmutató elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot, amelynek hajtómotorja a munkavállalói önzetlen tenni akarása. Csak 2019-ben a Henkel megközelítőleg 2.000 közösségi projektet támogatott világszerte.