A hölgyek napjainkban az egyedi személyiségüket és különleges szépségüket szeretnék kifejezni. A Schwarzkopf Professional tisztában van azzal, hogy nem létezik egyetlen univerzális szemlélet, ha a textúráról vagy hosszú hajról van szó - ez nem csak egy trend, ez egy életérzés!

Arra bíztatjuk a vendégeinket és a végfelhasználókat is, hogy viseljék büszkén a természetes hajukat és az egyediségüket! Legyen szó akár az egyedi textúra kiemeléséről vagy a hosszú haj megerősítéséről, az új Mad About ápoló és styling termékcsaládban megtalálod a hajad textúrájához és hosszához illő terméket.

Az Acquarine-komplex az, ami megkülönbözteti a Mad About termékeket a többi ápoló és styling készítményektől. A Mad About formula termékspecifikus összetevőket tartalmaz, intenzíven hidratálja és erősíti a hajat, miközben védőréteget képez azon a kellemes tapintásért, nem utolsó sorban pedig védelmet biztosít a töredezés és hő ellen.

Mad About Lengths:

Sok hosszú hajú vendég inkább elkerüli a szalonokat, mert attól félnek, hogy túl sok hajuktól kell megválniuk a vágás során. A kulcs ugyanakkor a gyönyörű, egészséges kinézetű hosszú hajhoz a rendszeres vágás (amely fokozza a hajnövekedést), egyedi, tőtől a végekig tartó ápolással és védő formázással kiegészítve. A Schwarzkopf Professional igyekszik megerősíteni a bizalmat a hosszú haj felé - mind a fodrászok, mind a vendégek felől - a Mad About Lengths Szortiment épp ezért tartalmaz négy terméket - sampont, szérumot, pakolást és Split Ends Fix törezedésgátlót - amelyek mindegyike:

  • Hidratálja a száraz hajat és hajvégeket, anélkül, hogy elnehezítené azt
  • Csökkenti a hajtöredezést és megerősíti a hosszú hajat
  • A sampon és a szérum aktiválja a fáradt hajtüszőket
  • Megszépíti a hosszú, egészséges fényű hajat
  • Lezárja a töredezett hajvégeket
  • Szépíti és egészséges fényt kölcsönöz a hajnak

Az Aquarine-komplex- és biotin-tartalmú (a samponban és szérumban) új formulák reaktiválják a megfáradt hajtüszőket, a Hosszmaximalizáló-technológia pedig segít a töredezettség csökkentésében és azonnal lezárja a töredezett hajvégeket. A holisztikus ápoló és styling termékcsalád segíti az egészséges, puha és rugalmas hosszú haj kezelését, amelynek nem lesz szüksége drámai hajvágásokra a szalonlátogatások során.

Mad About Lengths Szortiment:

Mad About Lengths Root to Tip Cleanser Sampon

Kimondottan a hosszú haj igényeire tervezett, szulfátmentes* sampon. A Biotin-tartalmú könnyed, ápoló formula segít a kiszáradt haj hidratálásában és megerősítésében, illetve aktiválja a hajtüszőket.

 MadAbaout lengths MadAbaout Flasche 300ml Root To Tip Cleanser 02 HR

1000 ml, 300 ml

Mad About Lengths Root Boosting Szérum

Tőerősítő zselé, amelyet közvetlenül a fejbőrre kell felvinni. A Biotin-tartalmú formula aktiválja a hajtüszőket és segít a nedvességtartalom javításában.

MadAbaout lengths MadAbaout MadAbout Renderings 300419 HR

40 ml 

Mad About Lengths Length Embracing Treatment Pakolás

Egy intenzív ápoló pakolás, Hosszmaximalizáló-technológiával, amely intenzíven táplálja a fakó hajat és végeket, illetve akár 95%-al kevesebb hajtöredezettséget eredményez.

MadAbout lengths MadAbout Tiegel 300ml Length Embracing Treatment 02 HR

500 ml, 300 ml

Mad About Lengths Split Ends Fix

Egy kétfázisú, hajban hagyható spray hosszmaximalizáló-technológiával, amely azonnal lezárja a töredezett hajvégeket és hidratálja a fakó hajat, ezáltal pedig fényes és kellemes tapintású hajat varázsol.

MadAbaout lengths MadAbaout Flasche 200ml Split Ends Fix 02 HR

200 ml, 50 ml 

Digitálisan és online:

A Mad About termékek részletes leírása elérhető a Schwarzkopf Professional weboldalán: www.schwarzkopfpro.com. Kövesd nyomon a Mad About digitális tevékenységeit és legújabb bevezetéseit @schwarzkopfpro közösségi média csatornáin és a  #MadAbout / #MadAboutLengths hashtageken keresztül.

Az új kollekció 2019 októberétől érhető el.

*Nátrium-lauril-szulfáttól és nátrium-lauretil-szulfáttól mentes.