A Trendfesztivál 2016 sok újdonságot és újabb bemutatókat ígér: olyan fodrászokkal találkozhatunk, akik munkáikat eddig még nem mutatták be a Schwarzkopf Professional színpadán. Ilyen például Hartung Attila pécsi fodrász is, a Schwarzkopf Professional partner oktatója, aki egy igazi man-show-val készül. Leendő bemutatójáról kérdeztük.

Hartung Attila Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016.2 

Volt már fellépésed ilyen nagy bemutatón?

Volt már nagyközönség előtt több fellépésem, de ilyen jellegű még nem. Az Intercoiffure Hungary-re nagyon büszke vagyok, ott mestereimmel, Hajas Lászlóval és Dudás Attilával léptem fel. A legnagyobb nemzetközi fellépésem a párizsi Operaházban volt, ahol Magyarországot képviseltem az Intercoiffure versenyen.

Mivel készülsz a 2016-os Trendfesztiválra?

A Trendfesztiválra egy férfi show-val készülök, ami nagyon friss, dinamikus és a mai hatásoknak megfelelően erős formák és látványos színek jellemzik.

A 2016-os hajtrend milyen újdonságokat tartogat, mi lesz az, amit mindenképp belecsempészel a frizurákba?

A frizurák ebben az évben végtelenül színesek, textúrájuk nagyon változatos. Ennek megfelelőben a show-ban a Schwarzkopf Professional termékújdonságait használom, amikkel a trendek sokszínűségét fogom bemutatni a hajakon.

Hogyan készülsz a fellépésre?

Nem csak a fellépés miatt, de én általában rengeteget időt töltök inspiráló fotók, videó anyagok és bemutatók felkutatásával. Mivel nagyon sokszínű a világunk és a téma az utcán hever, csak fel kell ismerni a nekünk kedvezőt. Rengeteg ötletem van, amiket szeretnék megvalósítani, ha nem is a Trendfesztiválon, de a közeljövőben biztosan. A műsor összeállításában a Schwarzkopf Professional ASK Team-mel folytatott közös konzultáció is sokat segít.

Hartung Attila Schwarzkopf Professional Trendfesztival 2016.1

Kíváncsi vagy Hartung Attila bemutatójára? Gyere el 2016. március 5-én a Trendfesztivál 2016-ra és nézd meg élőben! Jegyet a Schwarzkopf Professional területi képviselőinél tudsz rendelni. Elérhetőségükért kattints ide!