Megérkezett a Schwarzkopf Professional első számú szőke hajra szánt márkájának legújabb innovációja! Ismerd meg az ÚJ balayage - élményt a BLONDME termékeinek erején keresztül.

A kifinomult nők és a prémium szalonok igényei alapján kifejlesztett BLONDME termékek mindent megadnak a profi coloristoknak, amire a Schwarzkopf Professional termékektől elvárt, valódi és páratlan szőke lookok megalkotásához szükségük lehet.

SKP BlondMe June1.1

Ha kreatív, szabad kézzel megalkotott szőke eredményekre vágysz, ints búcsút a fóliáknak és válaszd a Schwarzkopf Professional legújabb innovációját, a beépített kötéserősítő technológiával ellátott Bond Enforcing Premium Clay Lightener agyag alapú szőkítőt!

Emeld következő szintre a balayage szolgáltatásaidat még ma a BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener szőkítővel: Magabiztos. Erőteljes. Egyedi. Ikonikus.

 15 September BLONDMEShot04 LuxeVibe Core BMClay BlondMe Model5 00139 v1 CMYK beaLSD 2

Balayage a BLONDME termékeivel:

Bond Enforcing Premium Clay Lightener Szőkítő - válaszolunk a szabad kézi technikák iránt és az azzal készült frizurákra fellépet növekvő igényekre! A továbbfejlesztett, prémium, levegő hatására szilárduló formula egy külső réteget képez a hajon, amely lehetővé teszi, hogy a szőkítő a nedvességtartalmát megőrizve fejtse ki a maximális szőkítő hatását, miközben a külső réteg védi a nem színkezelt hajat a terméktől.

Még a legnehezebb körülmények között is segítjük a hajművészeket az ikonikus szőke lookok megalkotásában: a BLONDME első agyag-alapú szőkítője beépített kötés erősítő technológiát tartalmaz, amely minimalizálja a hajtöredezést a szőkítő és világosító szolgáltatások során. Az innovatív, agyag-alapú állag precízebb felvitelt és egyenletes szőke eredményeket biztosít; lehetővé téve a fodrászoknak, hogy teljes magabiztossággal, szabad kézzel készíthessék el a legmodernebb lookokat. 

SKP BlondMe Clay Lightener

A BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener Szőkítőpor (350 gramm, 7.499 Ft + áfa) előnyei:

  • Egyedi, levegő hatására szilárduló formula
  • Könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb felvitel
  • Beépített kötéserősítő technológia
  • Akár 7 színmagasságnyi világosítás

Jack Howard, BLONDME nemzetközi nagykövete és a balayage koronázatlan királya, tökéletesen ismeri azokat a nehézségeket, amelyekkel a fodrászoknak meg kell küzdeniük, ezért a BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener Szőkítő használatával és balayage technikával elkészítette az új Caramel Kiss lookot – a célunk pedig nem más, minthogy eloszlassuk a vendégekben a szőke hajjal kapcsolatos kételyeket.

A Schwarzkopf Professional új BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener szőkítője kiválóan beillik a szortimentbe, amely egyedi színélményt és termékcsaládot kínál a szőke hajú vendégek számára.

01 September BLONDME 1

#ILOVEBLONDME tartalom és oktatás:

A nyáron a BLONDME nemzetközi nagykövete, Jack Howard a nemzetközi colour nagykövettel, Lesley Jennisonnal karöltve igyekeznek segíteni a BLONDME közösségét és a Schwarzkopf Professional nemzetközi közösségi média csatornáin keresztül elérhető LIVE kérdések-válaszok szekción keresztül válaszolják meg a felmerülő kérdéseket. A várva-várt #ILOVEBLONDME kampány célja, hogy megismertessen minden praktikát, amelyre a legjobb szőke eredmények eléréséhez szükség van, egyúttal bemutassa, hogy milyen sokoldalú „a szőke haj” maga.

„A BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener Szőkítő könnyedén eloszlatható, ezáltal sokkal egyszerűbbé varázsolja a szőkítést, mivel az állaga épp megfelelő: nem szárad ki és a beépített kötés erősítő technológia tökéletesen alkalmas eszközzé változtatja a balayage technika elkészítéséhez - az iparág vezető termékéről van szó, nekünk pedig pont erre van szükségünk.”

– Jack Howard (@jackhowardcolor) | A Schwarzkopf Professional Nemzetközi BLONDME Nagykövete

A kampány részeként meghívjuk a fodrászokat, mutassák meg, ők hogyan győzték le a legnagyobb, szőke hajjal kapcsolatos nehézségeiket, illetve lehetőséget kínálunk számukra, hogy csatlakozhassanak a Schwarzkopf Professional csapatához Hamburgban, a következő BLONDME bemutatón! Nincs más teendőd, mint a BLONDME termékeit választanod a következő hajszínváltoztatásnál és megosztanod az átalakítást a közösségi médiában a @schwarzkopfpro, @schwarzkopfprohu és  #ILOVEBLONDME + #ILOVEBLONDMEHU + #BLONDMECONTEST hashtagek megjelölésével. A legjobbnak ítélt munkákat megjelentetjük a Schwarzkopf Professional közösségi oldalán.

Részletes nevezési feltételekért kattints ide!