A Schwarzkopf Professional a hideg és elegáns bézs szín kedvelőire is gondolt az IGORA duál hajfestésre szánt palettájának bővítésénél: megérkezett az IGORA Muted Desert…

Idén tavasszal/nyáron a minimalista stílusok népszerűsége töretlenül magas a divatvilágban; egy új mozgalom van kibontakozóban, ami a természetben előforduló visszafogott, hideg színeket és semleges árnyalatokat kedveli.

A Schwarzkopf Professional összegyűjtötte a legnépszerűbb trendeket és innovációkat, és azt egy új IGORA-palettában egyesítette: így született meg a világosabb alapokra tervezett IGORA Muted Desert kollekció.

Igora Muted Desert kollekcio2

IGORA Muted Desert árnyalatok:

A Schwarzkopf Professional a duál hajfestés sikerére – IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar (sötétebb alapokra szánt) – építve az új kollekciót mind az IGORA tartós (IGORA ROYAL) és féltartós (IGORA VIBRANCE) változataiban megalkotta. Válaszolunk a feltörekvő trendekre és egy visszafogott, semleges, hideg és megnyugtató árnyalat kollekcióval kápráztatjuk el a világosabb hajú vendégeinket.

  • IGORA ROYAL

A magas teljesítményű festékek és hosszan tartó eredmények kedvelőinek.

  • IGORA VIBRANCE

Ideális a kevésbé bátor vendégeknek, akik fényes, de alacsony elkötelezettséggel járó lookot vagy színfrissítést keresnek

A sivatagok krétaszerű és megnyugtató látványából merített IGORA Muted Desert négy hideg és semleges árnyalatból álló, 7-9 színmélységű kollekció, amely elegáns, hideg, hamvas vagy enyhén hamvas bézs árnyalatokat és púderes finish-t kínál. A formulát a Schwarzkopf Professional kimondottan úgy alkotta meg, hogy enyhén semlegesítse a nemkívánt sárga melléktónusokat a hatóidő során a leghamvasabb bézs árnyalatok érdekében.

Mivel az IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar mindkét szortimentben elérhető, a duál hajfestés még soha nem volt ilyen egyszerű. A fodrászok egyszerűen kiválaszthatják a megfelelő IGORA VIBRANCE árnyalatokat a haj hosszának és végeinek felfrissítéséhez, az IGORA ROYAL-szolgáltatás részeként, ahol a tartós hajfestéket kizárólag a lenőtt területre visszük fel.

Igora Muted Desert2

IGORA Muted Desert Lookok és szolgáltatások

Az IGORA Muted Desert árnyalatok tökéletesen kiegészítik a hideg és semleges árnyalatokat tartalmazó természetes színválasztékot, a púderes, hideg bézs és finom hamvas színek pedig remekül harmonizálnak a semleges melléktónusaikkal. A Schwarzkopf Professional és a nemzetközi color nagykövet, Lesley Jennison együttműködéséből született két új szolgáltatáshoz az egyedi #Muting hajfestési technikát ajánljuk, amely remekül szemlélteti az IGORA Muted Desert paletta sokoldalúságát.

  • Muted Shadows

A púderes, hideg bézs árnyalatok érdekes elegye, amelyet egy gyönyörű, puha színskálán helyeztük el a kifinomult és elegáns look megalkotásához.

  • Muted Light

A finom, púderes szürke árnyalatok izgalmas kombinációja, amelyhez egy gyönyörű, arcot keretező stílust választunk.

A #Muting egy modern és egyszerű technika, ami a különböző színek elhelyezésével további fényt és mélységet kölcsönöz a hajnak. Az első árnyalatot a hajvonal alá visszük fel, a másodikat a haj hosszán, a harmadikat pedig a hajvégeken használjuk. A bársonyos-élénk és sötét-világos átmeneteknek köszönhetően a végeredmény egyszerűen lélegzetelállító.

Az új IGORA Muted Desert árnyalatok a Schwarzkopf Professional 2020:1 Essential Looks kollekcióban is feltűnnek az új REFINED TRADITIONS trendben, amelyet Lesley Jennison (@lesleyjennison) és Edoardo Paludo (@edoardopaludo) készítettek. A kulisszák mögötti tartalmainkat, oktatóvideóinkat és -filmjeinket szintén megosztjuk a Schwarzkopf Professional hivatalos honlapján és közösségi média csatornáin. Fedezd fel a teljes, IGORA Muted Desert palettával kiegészített IGORA hajfesték portfóliót a Schwarzkopf Professional honlapján: www.schwarzkopfpro.com, ahol további termékismertetőket, használati útmutatókat találsz, belelapozhatsz az Essential Looks kollekcióba, valamint kiválaszthatod az ASK Education neked tetsző tréning lehetőségeit. Frissítjük továbbá a Schwarzkopf Professional House of Colour Alkalmazást is, hogy segítsünk a fodrászoknak a legújabb szolgáltatások kivitelezésében.

Csatlakozz a Schwarzkopf Professionalhez a közösségi médiában és ünnepeld meg velünk az új kollekció bevezetését, merülj el az IGORA színvilágaiban és lesd el a Schwarzkopf Professional nagyköveteinek és hajművészeinek hasznos tanácsait. További tartalmakért kövesd a @schwarzkopfpro.hu-t, a @schwarzkopfpro-t és az #IGORA, #IGORAVIBRANCE és #MutedDesert hastageket!