A páratlanul kifinomult színeredmények iránt elkötelezett Schwarzkopf Professional további újdonságokkal gazdagította a BLONDME Blonde Toning termékcsaládját.

BlondeMe SLE04 Session BlondeMe2922

 A máig töretlen népszerűségnek örvendő balayage-technikának köszönhetően a szőke árnyalatok, ezáltal pedig a szőkítő szolgáltatások továbbra is a figyelem középpontjában állnak. Minél sötétebb tövet szőkítünk, annál sötétebb és hidegebb tónusú árnyalóra van szükség – a Schwarzkopf Professional csapatánál pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy nem pusztán új, semleges és hideg árnyalatokkal, de 4 új mélyárnyalóval is gazdagítjuk a szortimentet, amelyeket kimondottan az előszőkített, 5-8-as színmélységű alapokhoz ajánlunk. Formuláink összeállításához minden esetben a jól ismert Bond Enforcing-technológiát használtuk.

BlondMe AdvancedBondingSystem Icon NEW

Az érzékenyebb hajszerkezetek számára a szőkítés valódi kihívást jelenthet: ezért a hajsérülések csökkentése az elsődleges szempont a professzionális szakemberek számára. A Schwarzkopf Professional továbbfejlesztette az árnyalókból álló új termékcsaládját, amelyek a kötéserősítő Bond Enforcing-technológiának köszönhetően immáron tökéletes összhangban állnak a BLONDME szortiment minden termékével.

A Schwarzkopf Professional az új BLONDME Bond Enforcing Blonde Toning termékcsalád összeállításához nem használt ammóniát, így mostantól nem kell lemondanunk a kellemes vendégélményről a tökéletes szőke eredmények javára. Az új termékcsalád 7 vadonatúj árnyalattal is bővült.

BLONDME TONER GROUP 01 069 v2 CMYK Fond

BLONDME az összes szőke hajra: Magabiztos. Erőteljes. Egyedi. Ikonikus.

BLONDME Bond Enforcing Blonde Tonerek:

BM TubeBox DeepTones 8084 1019A pH-semleges formula összeállítása során arra törekedtünk, hogy a BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ és az új BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener szőkítők intenzív teljesítménye maximálisan kihasználható legyen. A formula megakadályozza, hogy a kutikula újra felnyíljon a szőkítést követően, ezáltal pedig csökkenti a hajsérülést a szőkítési folyamat során.

A BLONDME Bond Enforcing Hydrolock-technológia továbbá biztosítja, hogy a haj belső nedvességtartalma az ideális szinten maradjon az árnyalás során az optimális hajminőség és tökéletesen árnyalt szőke eredmények érdekében. Nem tudjuk kellőképp hangsúlyozni, hogy milyen fontos lépés az árnyalás a szőkítési folyamat során. Nem véletlenül hasonlítják a bevonathoz a tortán, hiszen kizárólag így érhető el páratlan végeredmény, kimagasló színfrissítés vagy tökéletes semlegesítés.

A BLONDME Bond Enforcing Blonde Toning a zselés-krémes állagának köszönhetően ecsettel vagy applikátorral is felvihető - a coloristok lehetőségeinek így már csak a képzeletük szabhat határt. A formula most még könnyebben eloszlatható, ezáltal gyorsabban felvihető, ami óriási előnyt jelent a hosszú hajú vendégeknél. 

A BLONDME Bond Enforcing Blonde Tonerek előnyei:

 • Kötéserősítő technológia védi a hajat az árnyalás során
 • Ammóniamentes
 • A pH-semleges formulának köszönhetően a minimumra csökkenti a hajsérülést a szőkítés után*
 • Zselés-krémes állagának köszönhetően egyszerűen és gyorsan felvihető, akár ecsettel, akár közvetlenül az applikátor flakonból
 • 7 vadonatúj árnyalattal

 BLONDME Bond Enforcing Blonde Toner árnyalatok és szolgáltatások:

BM TubeBox PastelTones 8084 1019A sötétebb, előszőkített alapokra szánt mélyárnyalók tovább bővítik a szolgáltatások lehetőségeinek körét. Tökéletes választás a sötétebb melírok elhelyezéséhez és a tövek árnyalásához. A termékcsalád összes árnyalata keverhető egymással, a coloristok így biztosan megtalálják a számításaikat, legyen szó bármilyen szőke árnyalatról.

 • Kreatív pasztell árnyalók
  Előszőkített és természetes, 9-es vagy világosabb színmélységű hajra. Ideális a tökéletes semlegesítéshez vagy a kifinomult színfrissítésekhez.
 • Kreatív mélyárnyalók
  Előszőkített, 5-8-as színmélységű, sötétebb alapokhoz. Kiváló választás a sötétebb melírok elhelyezéséhez és a sötétebb tövek árnyalásához

 

A BLONDME-vel kapcsolatos összes termékinformáció, az ikonikus lookok, oktatóanyagok és -videók elérhetőek a Schwarzkopf Professional honlapján: www.schwarzkopfpro.com, valamint a digitális csatornáin, például az interaktív House of Color alkalmazáson keresztül.

Ne felejtsd el követni a @schwarzkopfpro-t és a #BLONDME keresőcímkét a közösségi média csatornáinkon a legújabb hírekért és termékfrissítésekért.

 BLONDME TONER SABINA 02 156 v1 CMYK

*Amennyiben a BLONDME Blonde Toning árnyalatokat BLONDME Prémium Olaj Színelőhívóval használják