A Schwarzkopf Professional autentikus hajfesték márkája, a tbh – true beautiful honest öt új árnyalattal gazdagítja a Natúr színvilágát.

A tbh – true beautiful honest bevezetésével a Schwarzkopf Professional mérföldkőhöz érkezett a fodrásziparban, hiszen ez volt az első autentikus, tartós hajfestéke, amelyet a meglévő árnyalatok kiemelésére tervezett, nem pedig annak eltakarására. Idén áprilistól a tbh – true beautiful honest öt új árnyalattal gazdagítja bővíti a natúr színvilágát. Az új, világosabb árnyalatok remekül kiegészítik a meglévő színvilágot, a finom, természetes hatású bézs tónusok ráadásul a legnépszerűbb trendek közé tartoznak.

Legyen szó akár a filtermentes #nomakeup mozgalomról vagy az öregedésgátló termékek mellőzéséről, a vendégek egyre növekvő mértékben utasítják el a tökéletes külsőt, és választanak helyette olyat, ami a valódi személyiségüket tükrözi. Az autentikus értékeket közvetítő márkaként a tbh – true beautiful honest az önelfogadásban hisz... Ebből a gondolatból született a Natural Beige kollekció is.

tbhujblog

tbh – true beautiful honest hajfestékek:

A tbh – true beautiful honest festékek különlegessége a fedésben rejlik; a tartós hajfestékekre jellemző egységes és gyakran meglehetősen egyhangú színeredményekkel ellentétben a tbh – true beautiful honest megőrzi a haj sötétebb és világosabb tónusait, ezáltal pedig természetes hatású, tökéletes multidimenzionális fedést biztosít. A tbh kiemeli és szebbé varázsolja azt, ami már amúgy is ott van: 

  • true - a lehető legtermészetesebb hajszín
  • beautiful - bársonyosan csillogó, egészséges és fényes haj
  • honest - hiteles személetmód a formuláink elkészítésénél: 92%-ig természetes eredetű összetevőket* és kiegészítő teljesítményfokozókat használunk

Az új tbh – true beautiful honest Natural Beige kollekcióval természetes hatású színek érhetőek el. Az inspirációt a csillogó hajnal és puha homok képe adta, amin megcsillannak a felkelő nap első sugarai. A tbh – true beautiful honest Natural Beige kollekciót úgy alkottuk meg, hogy egy finom bézs melléktónussal kiemeljék a haj természetes árnyalatait. Ez a modern hangulatú, izgalmas új kollekció a szemet gyönyörködtető, természetes szépséget részesíti előnyben a rezes árnyalatokkal szemben.

*a vizet is beleértve

tbhflatlay3

A tbh – true beautiful honest Natural Beige kollekció öt vadonatúj árnyalatot tartalmaz, amelyből négy a természetes bézs színvilágban (9-04, 8-04, 7-04, 6-04) helyezkedik el, egy pedig a Natural Chocolate kollekciót gazdagítja (4-06).

  • tbh – true beautiful honest -04 sorozat

A meleg bézs árnyalatok 100%-os multidimenziós fedést biztosítanak a fényes, káprázatos és természetes hatású végeredmény érdekében.

  • tbh – true beautiful honest -06 sorozat

Az inkább enyhén hideg bézs és barna árnyalatok kedvelőinek egyszerűen keverd a -06 sorozatot bármely meleg divatárnyalattal. Ez a sorozat ugyanazt a megbízható színeredményt és fedést biztosítja.

A tbh – true beautiful honest Natural Beige kollekcióval teljessé vált a portfólió: 31 árnyalat, három különböző – natúr, hideg és meleg – színvilágon át. A bársonyos, ragyogó árnyalatokat a festékpigmentek egyedi keverékével úgy alkottuk meg, hogy valóra válthasd a vendégeid összes kívánságát. Az árnyalatok a Schwarzkopf Professional meglévő számozási rendszerén alapulnak, megkönnyítve ezzel a szakemberek dolgát a vendéghez leginkább megfelelő árnyalat kiválasztásában, és remekül használhatók a különböző szolgáltatásokhoz, az alábbiakat is beleértve:

  • Klasszikus szolgáltatások
  • Pasztell szolgáltatások
  • Színfelfrissítés és tiszta fény szolgáltatás

tbhflatlay4

tbh – true beautiful honest online és digitálisan:

A tbh – true beautiful honest boldogan köszönti soraiban a márka nagyköveteként a díjnyertes fodrászt és szalontulajdonost, Arjan Bevers-t (@arjanbevers), aki osztozik az autentikusság iránti szenvedélyünkben. Ha a hajfestésről van szó, Arjan úgy hiszi, hogy „nem az a lényeg, hogy sötét vagy világos, hétköznapi vagy merész, élénk vagy pasztell árnyalatot választasz... az egyetlen, ami számít, hogy passzoljon hozzád és a személyiségedhez!”

A Natural Beige kollekció méltó megünnepléséhez Arjan készített egy új lookot – és mellé természetesen egy oktatóvideót is –, amely gyönyörű, természetes hatású alappal dolgozik, amire ha rásüt a fény olyan, mintha csak a nap szívta volna ki a hajat.

Kövesd a tbh – true beautiful honest újdonságait a közösségi médiában a @schwarzkopfpro, @schwarzkopfpro.hu csatornáin keresztül a #betbh és a #schwarzkopfpro hastagekkel.